X-faktor 2012 (beszélgetés)
Én a régi Ki- mit tud? emlékére kezdtem el nézni, mert ott is gyakori volt az ilyen produkció.
A bajszos zsűritagon jókat mosolyogtam. Tetszett az az ízes beszéd ahogy előadta :-))
Ez aranyos volt. :)))
A zsüri amúgy nagyon helyesen döntött, én egyetértettem velük. Népművész család sarjaként némi rálátásom is van. ;)
Adél bugyuta dala alatt egy az egyben az eredeti alap volt, az a dal nenától olyan, amilyen
Fehér zoli dalával sem volt ebből a szempontból baj, inkább az előadása volt rémes
én Neoton rajongó vagyok, engem duplán szíven ütött.
A Vadvirágból hiányzó vokálszólamok is szíven ütöttek.
Egyik párbaj-dal sem volt különösen jól előadva, de Lass igazán maradhatott volna, Stone nem való ebbe aműsorba. Lass Beában sokkkal több fantázia lehetett volna még
Bizony a zenei alap sokat számít. Sokszor lehúzza az előadást a rossz alap.
Szerintem a Zoli és Adél produkcióján az sokat rontott.
Hát Neoton dalra én nem mondanám, hogy szar szám.
A Neoton is egy élő legenda, ők tudnak, tudtak...
A Neoton a 80-as évek nagy előadói voltak...
Mondjuk én onnan csak Sebestyén Mártát és Sebő Ferencet ismertem.
De mint írtam ebben a műfajban teljesen suta vagyok :-))
Nem vagyok Neoton rajongó, de Feró nálam is kiütötte a biztosítékot. Mekkora bunkó!
Amúgy szerintem a párbaj dalok mind nagyon jól sikerültek.Csak én láttam, hallottam így????,
Én is arra gondoltam
De legalább a pávát eltaláltam :-)))
Szerintem valamilyen szinten mind a két műsor tehetség kutató, amellett, hogy ez egy show műsor is.
A különbség, hogy az egyikben hülyének nézik a nézőket a másikban pedig nem.
Persze a Repülj pávában személy szerint én nagyon sokszor melléfogtam, mert amire ezt gondoltam mennyire jó, azt általában lepontozták, de elfogadtam, mert sosem értettem a népzenéhez.:-))
Ezeket a dalokat viszont már hallottam és el lehet dönteni, hogy ki az aki nagyon jó és ki az aki bűn rossz.
Továbbá én nem hiszem, hogy bárki is az X faktor versenyzői közül olyan szavazótáborral rendelkeznének, hogy bármilyen rosszul énekelnek tovább juttatnák őket vagy őt hétről hétre.