X-faktor 2011 (beszélgetés)
erről már beszélgettünk itt többször, csak úgy látszik, még mindig nem akarsz nekem hinni.
a tavalyiak közül 3 embernek tolják szekerét. Kati és Veca olyan családi háttérrel rendelkeznek, Nikolast meg valaki itt írta. a többiek magukra vannak hagyva.
nincsenek fellépései? hát, lehet, hogy az X-faktor melletti munka leköti az idejét .
Minden dala valamilyen szinten saját dala, hisz a szövegeket ő írta.
Norbi szövegei néhol elég meghökkentőek voltak nekem :)))
de jó zenét csináltak neki.
Igen!
Talán már BG-re is "feni valaki a fogát".
KLN-nak is kiváló lemeze lett, nagyon jó dalokat írtak neki. Ezt el is ismerem.
Hát akkor meg mire megy a tökéletes hangközeivel?
Amúgy ezzel az erővel elemezhetnénk pl John Lennont is, nem a kristálytiszta énekléséről volt híres, mégis a legnagyobb zeneszerző zsenije volt a 20. századnak szerintem. felesleges ebbe belekötni, hogy csúszkál vagy nem. Na nem mintha Baritzot egyelőre egy lapon említhetnénk Lennonnal, hiszen semmi saját zenéjét nem ismerjük. De lám, Norbinál is bejött, amire számítani lehetett, hogy a saját dalai is jók, eredetiek. A többieket halálra unom, a kristályhangú Vecát is, pláne Nikolast.
Igen, mi is azt tippeljük, hogy Gergő is 3. lesz, párbaj nélkül akár.
Szerintem a végső kettő Muri és Tarány lesz.
Na igen, A Cotton-eye Joe az egyértelmű volt. :)
De szerintem Baritz is jó volt tegnap, a múlt héten meg még inkább.
Sajnos én halálra unom KT-t meg TT-t is, akiket itt a topikban mindenki imád. Nem lesz piacuk.
elfogadom. :)
de a szavazók és az utána koncertre járók, lemezvásárlók nem biztos, hogy tökéletesen fedik egymást -és ezt Geszti is jól tudja.
a tegnapiról: ismét megerősítést nyert, hogy gyenge széria. közelében nincs a tavalyinak. akik még valamennyire szerethető jelenségek lennének (Vera, Gergő), azok hangban nem ütik meg a szintet, vagy (Tarány) - hát őt nem jó nézni, nem "ad elő". ( a hangja vitathatatlanul neki a legjobb)
a mentorok borzasztóak. a műsor csak a showelemekre épít - mivel az énekesek magukban nem viszik el a produkciókat.
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)