X-faktor 2011 (beszélgetés)
pfffff
direkt csinálod?
sehol nem írják. sehol.
nyilván,hogy az ember először a weblapján nézné, de nem írják ki sehova
és ezek miért titkolnivalók????
:O
Érdekes amit írtatok a koncert időpontok titkosításáról. A mentorokról annyit hogy kilóra megvették őket. A tavalyiba jobban mertek kritizálni. Pl. Csabát végig szekálták. Ehhez képest idén agyondicsérik a gagyi produkciókat is.
Ildikó meg Gergőt már Joplinnal meg James Deannel hasonlítgatta ? Pedig jövőre jó lesz ha valaki még emlékszik a nevére...Őszintén ez a határontúli érzés a tehetségkutatós műsorokba
nálam csak Rúzsa Magdinál jött be a többieket csak nyomták ki tudja miért. Előre garantálható hogy a döntőbe tutira bekerül ha valaki határontúli ha jó ha nem.Lsd Csillag születik
László Attila meg már rengeteg mega...
Ez bizony igaz, ahogy mondod!
Nem vagyok Quimby fan, de néhány dalukat elismerem, mert amolyan korszakalkotó dalok, vagy legalábbis elég karakteresek. Veca csak szépen elénekelte.
De a "kedvenc"témánkkal párhuzamba állítva mégsem érzem analógnak a helyzetet: Kiss Tibi alkotó zenész, tényleg mással "viszi el a bulit", mint a tisztán csengő hanjával, sokkal inkább a karizmával, kisugárzással, mögöttes tartalommal.
Baricz viszont egyelőre egy karaoke műsorban szerepel, versenyzőként. Ebből a pozíciójából szerintem nem engedhetné meg magának azt, ami tapasztalható tőle (ami a vesszőparipám).
Más-más pozícióban, élethelyzetben vannak ők ketten Kiss Tibivel...s amit szabad Jupiternek....
Szóval ha készen kapom (mindenféle tehetségkutató showműsor nélkül) a karakteres, érdekes, figyelemfelkeltő, jó dalokat, akkor elvisz annyira a zene magával, hogy nem jut eszembe az énekbeli esetleges hamisság, mert más miatt áll össze jó alkotássá, amit hallok.
Míg egy karaoke-showműsorban, amikor adott a dal, és az énekes botladozik vele, bármennyire is szépen táncol és futkos, ugrál, szaltózik, csípőt ráz, kacsintgat és egyebek, nekem ott a figyelmem akkor is sokkal inkább az éneklésen van, és csak akkor van esélye, hogy megszeretem, ha jól énekel.
azt hittem, az a Most Múlik Pontosan :)))))
(nekem nem, számomra Csabi This is the Moment-je a csúcspont. de Tomi hangját is nagyon szeretem )
Az utolsó két mondatod igen találó.
Azt hiszem, a mentorok ironikus csipkelődéssel vegyített perlekedései is része a shownak, bár én ezt nehezen szokom meg. Objektív ítélet eleve nem várható el tőlük, erősen hazabeszélnek, ami az én igazság érzetemet kezdettől bántja.
A tegnapit kihagytam, de valahogy nincs hiányérzetem, mert a verseny általános nívója a gyengébb énekesek miatt eléggé halovány..
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)