WC téma - ülve vagy állva? (beszélgetés)
a témáhoznem tudok hozzászólni, az ekcémám miatt nekem nem hagyja, hogy hipózzak, megteszi öö.
Viszont: ha a vizeletnek ennyire eröös a szaga, meglehet, nem iszik elég vizet. Vizet és nem szénsvasat, nem felforraltat...állítólag 20kg-onként kéne 1l vizet inni.
Másik, mi nem használjuk azt a wc-szettet, vagy mit, én rosszul vagyok tööle, sosem értem, mi annak a rendeltetése?
Az az érzésem mintha nem nő lennél hanem pasi.
Én űlve.
:DD
Ennyi hülyeséget!
Micsoda elvek :DD
Egy 15 eves libuska szajabol ezek meg turhetoen hangzanak.
Az én férjem ,néha bizony ülve végzi a kisdolgát.
Se nem B.zi,se nem papucs,de még lustának sem mondtahtó:DDD
Nem gond,hiszen csak szavazás volt-itt a fórumon valóban megírhatják-vajon hány családban okoz problémát.
Engem leginkább az tud kiakasztani,ha egy szép fürdőszobaszettet leteszek- a WC köré-másnap már moshatom is ki,mert telespriccelik a család férfitagjai:OO
Ha az illető szagtalanítja,bűzteleníti,fertőtleníti maga után,akkor felőlem mehet állva,fekve,fentről ,jobbról célozva,ahogy jól esik :DDDD
Viszont,amíg minden alkalommal nekem kell domestosozni,sikálni-addig üljön szépen le:))
légycsapót ajánlok neked és utána tuti tudja mi a szabály.
Ülve egészségesebb,ez bizonyított tény!
Mintha már szerepelt volna hasonló kérdés itt a fórumon.
Ülve :)
További ajánlott fórumok:
- Ki vagy békülve a koroddal?
- Hogy is vagyunk a témával?
- Lakberendező vagyok. Szívesen válaszolok bármilyen, a témával kapcsolatos kérdésre
- Ha állva eszem a csokit (nem ülve), kevésbé hízlal
- Mit tesztek, ha olyan fáradtak vagytok, hogy már állva elaludnátok? Túlélési praktikákat keresnék
- Annyira arra van ráállva az agyam, hogy egyedül vagyok és...