Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Volt valakinek magzatvíz szivárgása amniocentézis után? fórum

Volt valakinek magzatvíz szivárgása amniocentézis után? (tudásbázis)

1 2
15. emi75 (válaszként erre: 1. - BoBi86)
2014. okt. 31. 12:06

Jobbulást!

Nem tudom hol vagy, de Budapesten az Istenhegyi klinikával nekem nagyon jó tapaasztalataim vannak. (debrecennel meg nagyon rosszak)

Nekem telefonon is nagyon segítőkészek voltak az Istenhegyiek, egy próbát megér, hátha mondanak valamit, hogy mit lehet/kell tenni? Mondd el hogy mindenhonnan lepattintanak és kétségbe vagy esve, nem fognak lerázni szerintem.

Gáz, mert megmozdulni se mer az ember nehogy nagyobb gond legyen, így viszont hogy fognak megvizsgálni? :(

Drukkolok!

14. BoBi86 (válaszként erre: 12. - Egypt)
2014. okt. 31. 11:26
Hiába hívok mentőt... Bevisznek aztán hazaküldenek megint...
13. BoBi86
2014. okt. 31. 11:18

Igen, sajnos vetélés utáni baba van a pocakomban. Most felhívtam az előző nőgyógyászom asszisztensét hátha sikerül megszereznem tőle a nyugdíjas doki számát egy kis tanácsért de nem adta meg. :(

Elmondása szerint sincs semmi biztos módja annak hogy megállapítsák hogy magzatvíz-e. Feküdjek mert az amnio után a legfontosabb és kórházban sem csinálnak mást csak fektetnek.

Totál tanácstalan vagyok.

12. egypt
2014. okt. 31. 11:09
Most nézem, hogy volt már egy vetélésed is, hát akár még mentőt is hívnék a helyedben...
11. egypt
2014. okt. 31. 11:08
Hívj fel szerintem egy magánklinikát és kérdezd meg, mit csinálj. Szerintem ez nem normális. Egy orvos nem orvos, ezt sajnos tapasztalatból mondom. Addig kell menni, míg nem találsz olyat, aki foglalkozik a problémával. (A menést csak képletesen értettem.) Szorítok!!!
10. zzsuga (válaszként erre: 7. - BoBi86)
2014. okt. 31. 10:03
Külföld, hát k.va jó mit ne mondjak. Én dokim akkor is elérhető vagy megadja kit tudok olyankor keresni ha problémám van!
9. zzsuga (válaszként erre: 7. - BoBi86)
2014. okt. 31. 10:02

Húú, zutty? az nem jó, az biza szivárog.

Nem tudsz visszamenni és keresni valaki méát és azt hazudni hogy elérted az orvosad és ő küldött be, hogy azzol vizsgáljanak meg mert bizony gond van és csináljanak tesztetek, vegyenk fel megfigyelésre a kórházba vagy valamit kitalálni? jó lenne, még egy kicsit agyalj, nehogy a babaával gond legyen! nagyon drukkolok neked

8. BoBi86 (válaszként erre: 6. - *HoldViola*)
2014. okt. 31. 09:56

Köszönöm!

Az amnio óta non-stop fekszek csak pisilni kelek fel. Ezért sem értem.

7. BoBi86 (válaszként erre: 5. - Zzsuga)
2014. okt. 31. 09:55

Nem, ha fekszek van, hogy órákig nem érzem aztán felkelek és zutty. :/

Nézték a méhszájat köhögés közben de akkor pl. pont nem jött semmi.

Sajnos külföldön van az orvosom már mindenhogy próbáltam elérni...

2014. okt. 31. 09:32
Próbálj meg piheni, bár nem tudom segít-e csak azt, hogy visszatapadhat a rés, tehát ha kevésbé terheled, talán... basszus, azért ez durva.. nagy drukk!!
5. zzsuga (válaszként erre: 4. - BoBi86)
2014. okt. 31. 09:29
Ha fekszel akkor is szivárog? Nem tudod felhívni mobilon, mert azért ez nem játék ám!!! keresd meg az asszisztensét vagy a szülésznőjét hátha azzal előrébb jutsz!
4. BoBi86 (válaszként erre: 3. - Kangaroo Island)
2014. okt. 31. 09:14

Itt igazgatóhelyettes a kezelőorvosom aki sajnos a héten szabadságon van és itt csinálták az amniocentézist ergo azért mentem oda.

Gondoltam hozzáértőbb kezekbe nem kerülhetek de úgy látszik tévedtem. Fogalmam sincs merre menjek és hogy nem csinálok-e nagyobb bajt az utazgatással.

2014. okt. 31. 09:04
a klinikán egy teszttel el tudták volna dönteni, hogy magzatvíz-e vagy sem, olyan mint a terhességi teszt, menj másik kórházba ahol el is látnak
2014. okt. 31. 08:41

Sziasztok!

18 hetes kismama vagyok és 2 napja volt az amniocentézisem. Már aznap éreztem vízszerű folyást ami eddig még nem volt és vettem Loritan betétet ami sajnos el is színeződött. Berohantunk a klinikára de azt mondták, hogy nem tudják biztosan megmondani, hogy szivárgás-e és hazaküldtek. Az ultrahangon átlagos mennyiségű magzatvizet láttak és felírtak klion kúpot hátha csak bakteriális fertőzés. Nagyon nem nyugtattak meg és azóta is folyamatosan érzem a folyást de a klion miatt már megállapítani sem tudom milyen pontosan. Volt valaki hasonló helyzetben ilyen korai terhességben???

2014. okt. 31. 08:36
Volt valakinek magzatvíz szivárgása amniocentézis után?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook