Volt már valakinek olyan, hogy a nemvárt napján negatívat tesztelt és mégis terhes volt? (beszélgetés)
Semmi baja!
Persze rohangáltunk UH-ra folyamatosan,annyi gyógyszert beszedettek velem a gyomromra.Olyat is ami végtagrendellenességet okoz.Egy darabig az se volt biztos hogy megtarthatjuk,de alapos volt az orvosom.
Sziasztok!
Nekem is volt egy tucat negatív tesztem,köztük belgyógyász és háziorvos által készített is,hozzáteszem én menstruáltam is mégis terhes voltam.A 14.héten mentem el a nőgyógyászhoz,le voltam döbbenve elötte két évig nem jött össze egy tucat hormonnal se.
Végig kellett csinálni egy gyomortükrözést annyira hánytam,de nem volt semmi más jele.
Én többet tesztet nem veszek az biztos,úgy tudom az átlagostól eltérő hormonszint is eredményezhet negatív tesztet.
Ment is a válasz :)
Hát én péntekig remélek.. egy hét múlva ilyenkor már sokkal okosabb leszek!
Szia!
Anno 8 hetesen is negatívat teszteltem, pedig a cicim már őrületesen fájt!
Még akármi lehet! Sok sikert!
Épp ezért kérdeztem. Ráadásul én úgy jártam, h épp amikor elkezdtünk próbálkozni, akkor produkáltam egy 43 napos ciklust, ami korántsem normális. Ilyenkor valószínűsíthető, h nincs is peteérés.
Megyek, majd visszanézek, csak mindjárt jön a vendégem és dolgoznom kell, aztán még köntösben ülök :S
Kedves Hope09!
26 hetes vagyok, és holnap megyünk 4D-s ultrahangra, nagyon izgulok. Nagyon nehezen jött össze, legalább 100 negatív teszten vagyok túl, azóta sem felejtem az első halovány 2 csíkos tesztet, őrzöm, mint az ereklyét :)
Mindenképp kellene egy új tesztet csinálni szerintem is!Kíváncsian várom az eredményt, szorítok nagyon!
További ajánlott fórumok:
- Pozitívat és negativat is teszteltem, vajon terhes vagyok?
- 4hete negatívat teszteltem, azóta már megvolt egyszer, de mintha folyamatosan gyarapodna a súlyom.Tévedhetett a teszt?
- Lehetek terhes, hogy negatívat teszteltem?
- Nemvárt napján terhesség esetén előfordulhat ugyanolyan erős görcsölés, mintha valóban megjönne?
- Nemvárt napján tesztelhetek?
- Nemvárt napján lehetséges a pecsételő vérzés?