Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Vitaminsaláta friss fogyasztásra recept

Vitaminsaláta friss fogyasztásra recept

Elkészítési idő 20 perc

A Vitaminsaláta friss fogyasztásra hozzávalói:
1 kisebb fej fejes káposzta,, 1 -2 db. zöld és piros színű paprika (kicsumázva), 2 db. közepes nagyságú alma, 1 db. fehér retek, 2 db.uborka, só. A felöntőléhez: kristálycukor, ételecet, só, olíva olaj (étolaj).


A Vitaminsaláta friss fogyasztásra elkészítési módja:
A káposztát és az uborkát tisztítás után nagyon vékonyra vágjuk, besózzuk és állni hagyjuk pár percig. Az almát és a retket lereszeljük. Elkészítjük a felöntőlevet ízlésünk szerint. A hozzávalókat összekeverjük, felöntjük a salátalével és hűtőben fél órán keresztül tároljuk.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei

A receptet beküldte: , 2010. aug. 28. 06:24
A vitaminsaláta friss fogyasztásra elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook