Viszonyt megelőzni. (beszélgetés)
tudod. kell neki az izgalom, az idegen:D
nem is akar parancsolni magának szerintem....
antiviszony tabletta?
sztem vegyél egy ipodot és hoxázz a buszon pasizás helyett is:D
Tudom hogy hülye vagyok,tudom hogy igazatok van.ahogy lentebb lett írva az ész és a szív harca ez az egész helyzet.
Köszönöm a jeleket és az eddigi hozzászólásokat.
Fejben dől el. A tiédben.
Járj bringával;)
Tiszta vizet kell önteni a pohárba és megbeszélni vele a dolgaitokat.
Ha nem megy, akkor nem kell erőltetni,csak lezárni és szépen elköszönni egymástól:/
Az ilyen nem mintaférj. Mert ha csal, már eleve nem mintaférj. Ezért bocs, de a mintaférjek védelmében, szerintem ne tegyük már be abba a kategóriába. Ha röhög, akkor meg nem is mintapasi (igaz, ezt nem is írtad), azzal meg totál egyetértek, hogy jobb kerülni.
De hiába magyarázzuk a fórumindítónak, akkora a köd, hogy esküszöm, ahogy kinyitom ezt a topikot, rózsaszín a betűk háttere:))))
És mi az oka, hogy csak "szeretné" és mégsem éltek együtt?
5 év és 1-2 óra találka?...
hm... én már rég dobtam volna, mert ennek így nem sok értelme van.
" Sokat adtam jelenlegi kapcsolatomban, sokat vártam keveset kaptam. Belefáradtam. Most meg már nem érdekel a téma. Erre ajándékokat kapok (pedig nem ajándékozós típus a drágám) de már ez se hat meg. TÚL KÉSŐN fejezi ki az érzelmeit."
Ezt írtad pár napja. Akkor minek vagytok együtt??
Szakíts vele, aztán kezdj el pasizni ha erre vágysz.
További ajánlott fórumok:
- Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van?
- Kapott már valaki msn-en keresztül vírust? Hogy tudnám ezt megelőzni?
- Hogyan lehet a szőrbenövést megelőzni?
- Hogyan lehet megszabadulni a lakásban lévő kis pókoktól, vagy megelőzni, hogy bejöjjenek?
- Több adag rántotthús sütésekor az olaj habosodását hogy lehet megelőzni?
- Tudja valaki hol lehet kapni olyan speciális párnát ami segít megelőzni az alvásnál kialakult ráncokat?