Visszértől trombózis! Volt már valakinek? Milyen az? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nagyon köszönöm mindenkinek a választ.
Hogy sportolok-e?Nem kimondottan,de esetleg a munkámat hívhatjuk sportnak : távgyaloglás :-)
Pincér vagyok,mindig az voltam,csak amikor már néha nagyon tele volt a hócipőm,1-2 évet elmentem "kipihenni"magamat,varrodába,gyárba.2002-ben már műtétet javasolt a doki,de akkor még nem fájt,csak zavart nagyon,hogy egyre csúnyább.Meg volt az időpont,minden.Szóltam a munkahelyemen,hogy július.12-én műtik a lábamat.Másnap mire mentem dolgozni a könyvelő elkészítette a pappírjaimat,felmondtak,mondván,hogy nem tudják kikalkulálni a táppénzemet.Nem tudtam,mit tenni,elmentem dolgozni máshová,ahol még többet dolgoztam.Műtétet lemondtam,azóta sem került rá sor.Az élet fintoraként,most ugyanott dolgozom,ahol annó felmondtak.De ha rászánom magam a műtétre,most okosabb leszek....elfelejtek szólni....csak megyek a kórházba, és majd telefonálok....akkor legalább alanyi jogon jár a táppénz ha felmondanak,ha jól tudom.
Addig is Lioton géllel kenegetem az csillapítja a fájdalmat pár órára.
Most azt hallottam,hogy Propolisszal is jó kenegetni....nem tudom....
Szép napot Nektek....írjatok még egykis bátorítást :-)
Nekem 24 évesen volt :(
Ne aggódj, nem gáz a műtét!
Az egészben a legrosszabb, hogy aznap nem lehet felkelni és ágytálba kell pisilni!
Másnap reggel lehet hazamenni.
Utána se fájdalom, se semmi nincs.
Ha csúnya, kidudorodó akkor csak a műtét segít.
Nem kell félni, nem vészes, és gyors a gyógyulás, és utána szép és egészséges lesz a lábad!
Viszont visszajöhet...
Nekem 24 évesen volt visszérműtétem, másnap már mentem a diplomaosztómra. Utána 6 hétig fáslizni kell.
Trombózis az egyik szövődménye a visszérnek. Ami veszélyes, és könnyen halálos is lehet.
De ezt nem kell megvárni. Menj el érsebészetre, sé megmondják mi legyen.
A visszérben lelassul a keringés, ezért a salakanyagok jobban letudnak tapadni az érfala és begyullad. Ami nagyon hatékony (a sok, népszerű gysz mellett) és egészséges is, az a fokhagyma.Nem kapszula, nem mesterséges , hanem az erdeti. Nagyon jól tisztítja az ereket:o)
emellett sport és sok víz
Sziasztok!
Csúnya kidudorodó visszereim vannak,fájnak,nem vagyok idős,de a nagynénémnek pont ennyi idősen volt trombózisa.Sajnos nem tudom megkérdezni tőle,mit érzett,milyen volt...stb.
Szívesen venném,ha valaki tapasztalt már ilyesmit,megosztaná velem.
További ajánlott fórumok:
- Mélyvénás trombózis után
- Mélyvénás trombózis kialakulása után mi a teendő? Mik a legjobb gyógymódok?
- Mik a trombózis jelei?
- Terhességi trombózis!
- Ha valakinek az alsó lábszárában mélyvénás trombózist diagnosztizálnak, akkor az normális, hogy vastagbél-és gyomortükrözést csinálnak?
- Ha valakinek agy véna trombozisa van, kockázattal járhat-e egy visszérmütét?