Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Virslis tarhonya recept

Virslis tarhonya recept


Elkészítési idő 35 perc

A Virslis tarhonya hozzávalói:
1 csg virsli karikázva
1 nagy fej hagyma félbevágva szeletelve
1 ek olívaolaj vagy kókuszzsír
5 dl passzírozott paradicsom
pár db csemegeuborka vékony csíkokra vágva
só, bors
1 púpozott tk majoranna
1 ek olaj vagy kókuszzsír
1 csapott ek só
50 dkg tarhonya


A Virslis tarhonya elkészítési módja:
Megpirítjuk a tarhonyát a zsiradékon, felöntjük kétszeres mennyiségű vízzel, sózzuk, és fedő alatt kb. 25 perc alatt kis lángon készre pároljuk.

A felhevített olajon a virsli mindkét oldalát jó pirosra sütjük, a vége felé hozzápirítjuk a hagymát is, majd felöntjük a paradicsommal, sózzuk, borsozzuk, majorannázzuk, belekeverjük az uborkát, és pár perc alatt lefedve összepároljuk.



Kategória: Egytálételek receptjei

A receptet beküldte: , okt. 28. 09:28
A virslis tarhonya elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook