Vicces és "érdekes" topikcímek (beszélgetés)
Tudásbázis-Kvantum Mátrix átalakítás
Igaz,nem vicces,de érdekes.
ciklusnap, peteérés....
de csak a szövegkörnyezetből találgatok :p Vagyis a pé-ben tuti biztos vagyok, máshol is olvastam már....
11.cn lehet pé? átlag 31-32napos ciklusban
(Mi a cn es a pe'??)
Fórum - Minden mas
Kategória: Összes fórumtéma » Diéta & fitness » Atkins diéta
(első hozzászólás:)
Tudvalaki allast pest-dunantul kornyeken szallasal betanitottmunkat.
- - - Időben lecsaptam rá! ;)
Moziba megyek, mit ropizzak, nyammogjak a film alatt, ha diétazom?
(mondjuk az ujjait)
Tudásbázis - Mérgezett őszibarack - vajon hol?
Mindent az anyósért:)
Tudásbázis - Keresek egy zenét, de nem tudom a címét! Segítsetek megtalálni!
Imádom az ilyet! :D
Tudásbázis - Ha egy kelés kezelődött körül 2 hétig fekete kenőccsel, és még semmi javulás, mi a teendő?
Ez egyáltalán nem vicces.
Fórum - Honna tudom hogy szellem van a házamba? Anélkül hogy Médiumot hívnék?
Na, nekem ez a "jujjjjjj" kategória
Tudásbázis - Mekkora lehet egy normál, átlagos nyelvcsap? Nincs vele probléma de szerintem az enyém hatalmas! [link] 0129/Torokgyu
na, most így hirtelen nem is tudom, mit mondjak erre?! Én személy szerint még sosem gondolkodtam azon, hogy az enyém nagy, kicsi, vagy éppen átlagos. De ezek után lehet el fogok gondolkodni...
Ja, hogy ez ilyen gyakori? :D Én még nem találtam! :D
A honi férj az igen, el sem tudtam képzelni miről van szó míg meg nem néztem. :)
A multkor a fonokeim talaltak itt egyet a hatso udvaron. Rejtely, hogy kerult oda. :-)))
Amugy en ezen rohogok minden nap: A honi ferj.
További ajánlott fórumok:
- Videók(-vélemények), amik izgalmasak, viccesek, érdekesek...stb:)
- Viccek, vicces mondások, vicces idézetek, elgondolkodtató, játékos érdekes gondolatok, akár felelni is lehet az előzőre, de ne legyen bántó!
- Érdekes szavak vagy vicces kifejezések
- Milyen érdekes, vicces, esetleg veszélyes, nem mindennapos szakmákról hallottatok már?
- Érdekes tanulókról szóló előadst keresek 8. o.-sok számára évvégére.Kérlek küldjetek el valami vicces történetről szóló szövegkönyvet
- Milyen érdekes, szokatlan, meglepő, vicces vagy éppen kellemetlen megismerkedési, lánykérési story-kat ismertek?