Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017 (beszélgetés)
Sziasztok!
Most vagyok túl a második lombikon a Versysben. Mindkét alkalommal voltak petesejtjeim és mindkét alkalommal voltak amelyikek megtermékenyültek. Első alkalommal egyet sikerült is beültetni egyet, de nem maradt meg 2 hétig. Most pedig nem érték meg az 5. napot, nem lett egy blasztocyszta sem. Nem tudom édemes-e továbbmenni vagy csak magunkat áltatjuk és költjük a pénzt. Arról nem is beszélve, hogy hosszútávon nem tudjuk milyen következményei vannak a hormonkezelésnek. Ja! 40 elmúltam és nem tegnap. Amennyiben valaki a koromra való tekintettel írna bárni negatívat, nyugodtan tartsa meg magának. Arra lennék kíváncsi, hogy megéri-e a Versysben próbálkozni tovább? Sokaknak a debreceni Kaáli sokkal sikeresebb volt, de sajna ott már nem csinálják végig. Kicsit tanácstalan vagyok. Az orvosokra sem tudom már, hogy érdemes-e hallgatni. Annyi mundent mondtak már.
Sziasztok!
Most vagyok túl a második lombikon a Versysben. Mindkét alkalommal voltak petesejtjeim és mindkét alkalommal volt amelyik megtermékenyültek. Első alkalommal egyet sikerült is beültetni egyet, de nem maradt meg 2 hétig. Most pedig nem érték meg az 5. napot, nem lett egy blasztocyszta sem. Nem tudom édemes-e továbbmenni vagy csak magunkat áltatjuk és költjük a pénzt. Arról nem is beszélve, hogy hosszútávon nem tudjuk milyen következményei vannak a hormonkezelésnek. Ja! 40 elmúltam és nem tegnap. Amennyiben valaki a koromra való tekintettel írna bárni negatívat, nyugodtan tartsa meg magának. Arra lennék kíváncsi, hogy megéri-e a Versysben próbálkozni tovább? Sokaknak a debreceni Kaáli sokkal sikeresebb volt, de sajna ott már nem csinálják végig. Kicsit tanácstalan vagyok. Az orvosokra sem tudom már, hogy érdemes-e hallgatni. Annyi mundent mondtak már.
Sziasztok!
Akinek alacsony amh-val sikerült a lombik elmondaná hogyan ?
Sajnós 0,21 az értékem aminek semmi jele nem volt.
Rendszeres a menzes hormonértékek is rendbe bannak.
És erre nagy meglepetés,hogy kevés a petesejt és spontán nem jöhet össza a baba.
sziasztok
mennyi a versysbe egy lombik???
Sziasztok! Esetleg valaki tudja ,hogy mennyibe kerül Brnoba az embriók genetikai vizsgálata? És hogy mennyi időt vesz igénybe ez a folyamat!
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Sziasztok! Egy kis bátorításnak számon Nektek. Bármilyen nehéz is néha reménykedni, bármilyen nehéz is néha beadni azokat a szurikat, bármennyire is nehéz felállni és újra kezdeni egy sikertelen beülti vagy vetélés után higgyjétek el a Versysnél jól helyen vagytok és mindannyiótoknak sikerülni fog, egészséges csöppségnek fogunk életet adni. Anyák leszünk!
4 sikertelen lombik után, egy 17 hetes kismama!
Sziasztok!Régóta olvasgatom a fórumot, eggyütt érzek veletek és szurkolok mindenkinek ,hogy anya lehessen! Röviden tömören elmesélem a történetem. 10 éve próbálkozunk a babavárással,túl vagyok már 7 lombikon! Néha kicsit megtörve , máskor meg tele energiával indulok az orvosokhoz! Most készülödünk a 8.lombikra ,újult erővel ! Mi is versysbe járunk ez lesz itt a második programunk! Annyi ,hogy most Brnoba megyünk majd a visszaültire! Most vagyok stimu alatt mát szurom a suprefactot!
Majd a 3 napon kezdem a többi szurit!A tanárúr azt mondta ,hogy most több petesektet szeretne elérni ,jogy nagyobb esélyeink legyenek ,így meg is emelte az adagomat a szurikból! Nekem is már mindenféle vizsgálatom volt olyat már nem is tudott mondani ami ne lenne meg! 31 éves vagyok, és szeretnék már a végére érni ,dehát evel mindeni igy van! :(
Szurkolok mindenkinek
Kitartás csajok :)
És sok sikert mindenkinek!
Hiszem,hogy midenkinek jut egy kis angyal 😚😚
Csajbóknak szerintem nincs Szegeden magánrendelése.
Harper az jó, akkor minden rendben van veletek, örülök. Szerencsére nem mutatott rosszindulatú sejteket a szövettan, de vissza kell mennem 29. Én ultrahangra.
Sziasztok! Ki hogy áll?
Harper minden rendben?
További ajánlott fórumok:
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Ti értitek ezt, ha három hét rehabon vagyok egy intézetben miért csak maszekba vehetek igénybe máshol orvosi kezelést?
- Van-e itt olyan, akinek rokona pszichiátriai intézetben van?
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Dolgozik valaki az Országos Baleseti Intézetben?
- Tapolcai Pannon Reprodukciós Intézetbe járok-babára vágyok!