Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Vérnarancs likőr recept

Vérnarancs likőr recept

Elkészítési idő 30 perc

A Vérnarancs likőr hozzávalói:
4 dl víz
40 dkg cukor
2 vérnarancs aroma
0.5 liter pálinka


A Vérnarancs likőr elkészítési módja:
A vízből és cukorból cukorszirupot főzünk,majd langyosra hűtjük és hozzá keverjük az aromát, mikor teljesen kihült jöhet a pálinka. Jól összerázzuk és hűtőbe tesszük, 2-3 óra múlva már fogyasztható.

Ha gyengébb likört akarunk csinálni akkor elég 3-4 dl pálinka is.

A pálinka az lehet bármilyen!


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A vérnarancs likőr elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook