Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Vermouth Cassis recept

Vermouth Cassis recept

A Vermouth Cassis hozzávalói:
4 cl száraz vermut
2 cl Créme de Cassis (fekete ribizliből előállított édes, sűrűn folyó likőr)
kevés citromlé
szódavíz


A Vermouth Cassis elkészítési módja:
2-3 jégkockát koktélospohárba teszünk, a vermutot és likőrt hozzáadjuk, elkeverjük, citromlével permetezzük és kevés szódavízzel feltöltjük.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A vermouth cassis elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook