Vehetek én be 1 Xanax-ot? (tudásbázis)
Akkor se add fel, ha úgy tűnik, hogy nem figyel Rád.
Lehet hogy azért miután elmentél, átrágja ám Magát mindenen amit mondtál Neki, csak Te azt már nem látod.
ez az hogy még én se nagyon! Pedig tudom hogy a 3 gyereke közül rám számít legjobban. Van egy féltestvérünk, vele nem is tartjuk a kapcsolatot, tesómmal meg apu évekig nem beszéltek egymással. Szóval... Azért nem adom fel.
Csak nehéz! Ma is tök rossz volt, már azt sem tudtam mit mondjak, mert semmi nem érdekelte, csak bámuét ki a fejéből.:(
Szia Viki!
Orvosra továbbra se lehet Őt rábeszélni?
Sajnos apu nem néz ki jól!
Ma voltam nála, de olyan, mintha temetésről jött volna!!! Alig szólt hozzám. Még ha kérdeztem akkor se.:(
Írtam is erről a naplómba.
Sajnos bármikor kerülhet az ember, olyan helyzetbe, hogy annyira el van keseredve és kilátástalannak érzi a helyzetét, hogy az öngyilkosság gondolatával foglalkozik. De aztán jó esetben a ráció, a józan ész, az élni akarás ösztöne, a közeli hozzátartozók szeretete vagy tudj'Isten... még sem teszi meg.
Ezeken az embereken segíteni kell (pszichológus, pszichiáter).
Azt én sem helyeslem, hogy fenyegetődzik és iszonyat nagy terhet tesz a családra azzal, hogy folyamatosan közli velük, hogy ő véget vett az életének.
Emőci! - nagyon sajnálom a 17 éves fiatalembert, szőrnyű tragédia.
Ajjjajj..?????
Ma hajnalban meghalt egy közeli ismerősöm 17 éves fia egy értelmetlen balesetben.
Még élt volna!!
Én Őt (valamint a családját) nagyon sajnálom, a szívem szakad meg értük!
Az öngyilkosság gondolatával játszó emberkéket nem tudom sajnálni.
Zsarolóknak és önzőknek tartom őket!
Én azt nem értem (ma pedig egyáltalán nem vagyok ebben toleráns), hogy aki meg akar halni, az miért nem teszi meg?
Miért tudatja még a családdal a "végső" lépés előtt, hogy mit szándékozik tenni?
Miért "fenyegetőzik" évekig azzal, hogy öngyilkos lesz?
Miért érzi azt bárki, hogy neki őt meg kell "menteni"?
Menni akar?
Menjen!!
Tudom, hány millinek felel meg a frontin és a xanax..-DDDDDD
Jól belelendült.
kizárt!
Engem is cseszeget hogy minek járok, meg nem hiszi el hogy ingyenes!
Mondjuk fog menni, mert a balesetet ittasan okozta, bár nem a 2 pohár vörösboros kóla volt a fő ok, apu részegen is nagyon jól vezet, hanem a 3 db 1mg-os Frontin... Az még nekem is sok lenne. 6 db 0,5 mg-os Xanaxnak felel meg.
meséltem már múlt héten apumat. Most se túl rózsás a helyzet, ma is felhívtam, úgy beszél a telefonba, mintha temetésen lenne épp!
Ráadásul a párom apja is eljátszotta ugyanezt... h megöli magát, meg nincs értelme az életének... csak neki van hozzá komoly puskája
jövő héten már én is mehetek a pszichodokihoz
Rám is fér:C:C
Kicsit elegem van
Légyszi, fordulj pszihodokihoz!-DD
Vagy hozzám!:)
Örülök hogy Neked sikerült, ez a lényeg! :)
Köszi a választ!
Receptet nem tudok mondani! Az biztos: két egyforma sors nincs! Örülök, hogy a sajátomét tudom egyengetni! Majd idővel eldől, hogy jól csináltam-e? Én most jónak érzem!
(segítséget pszychológustól kell kérni)
Na igen.
Meg a "jómódot" is.
Némelyek vágynak egy kis izgalomra, mert unalmas és tartalmatlan az életük.....
"STOP THE WORLD,
I WANT TO GET UP!"
Ismered ezt a mondást? Ez jutott eszembe arról amit írtál.
Ha lenne escape billentyűs eltáv., már rég nem lennék itt én sem, az tuti.
További ajánlott fórumok:
- Ingyen bölcsit csak munkaviszonnyal vehetek igénybe?
- 5 hetes terhes vagyok és nagyon fáj a fogam vehetek be algopirint?
- Dolgozhat valaki nővérként/ápolónőként, ha Xanax-ot szed?
- Fülzúgásra Xanax-ot szedett valaki?
- 12 hetesen 2 napja iszonyat fejfájás, ahogy soha életemben nem fájt a fejem. Mit vehetek be rá?
- Ti értitek ezt, ha három hét rehabon vagyok egy intézetben miért csak maszekba vehetek igénybe máshol orvosi kezelést?