Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Vega rakott karfiol recept

Vega rakott karfiol recept

Elkészítési idő 60 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

Kalória 973 kcal

A Vega rakott karfiol hozzávalói:
- 1ek olaj /90/
- 1 kis fej hagyma
- 60g szójagranulátum /215/
- 40g zabpehely /137/
- 820g karfiol /246/
- 100g 12%-os tejföl /135/
- 75g mozzarella /150/


A Vega rakott karfiol elkészítési módja:
A szóját ételízesítős vízben mikróban 5 percig főztem, közben a karfiolt is feltettem előfőzni. Olajon megpároltam a hagymát, kevés pirospaprikával és a kinyomkodott szójával és zabpehellyel pörkölt ízű szószt főztem (ételízesítő, bors ízles szerint). Jénai edényben összeállítottam a rakott karfiolt, egy sor karfiol, egy sor szósz, karfiol, szósz és végül karfiol. A tetejére tejfölt kentem és beborítottam a mozzarella szeletekkel. Addig sült, míg a teteje szép piros lett.

Ez az egész adag 973kcal, a felét sem bírtam megenni ebédre, pedig úgy terveztem, mert az még mindig belefért, de nem sikerült. Igencsak jól lehet lakni belőle.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A vega rakott karfiol elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook