Vásárlásba fojtom a bánatomat. Hosszú időn keresztül úgy... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Tudom, hogy nem egyszerű! Sajnos mi nők hajlamosak vagyunk hinni olyanban is ami már nem létezik!
Később viszont megbánjuk, hogy miért nem léptünk előbb! 🤷🏻♀️
Neked meg egy társ!
Majd , ha eléggé fáj lépsz! Ne feledd csak azt tesznek meg veled, amit hagysz!
Azért azt ne hagyd, hogy dróton rángasson, ha épp úgy tartja kedve vagy ráér, akkor jelentkezik és még számon is kér. Én ezt is megkaptam tőle.
Vagy végleg zárd le vele és próbálj nyitni más felé. Úgy gondolom te még fiatal vagy, élj!
Miért nem valami egészségmegőrző programba kezdessz bánatodban. Ez se pótolna senkit, de legalább hasznos.
nekem ha lelki gondom volt régebben, az volt az első hogy feltéptem a hűtőt és ami elsőnek a kezembe akadt, felfaltam. vagy ettem ameddig láttam. nem oldotta meg a problémát, sőt rontott a helyzetemen más téren. Azóta ha fel akarok falni valamit, igyekszem egészségeset enni.
Ez IS ismerős. Ezen is keresztül mentem, megértelek.
Nekem is 3528 próbálkozásom volt és mind dugába dőlt és újra és újra kezdődtek a viták. Nehéz!
Hogy ne lenne fontos! Fontos!
Így nem fogod tudni lezárni. Vagy muszáj lesz.
Kitartást neked!
Nem tudom, mi történt. Kedden még minden rendben volt, azóta semmi. Hallani se akar rólam, pedig nem tettem, nem mondtam semmit. Hívtam, nem veszi fel, írtam neki legalább 3 platformon vagy 10x, üzenetet hagytam, hangüzenetet, hogy miért nem beszéljük meg, hogy mi történt, de semmi.
Azt hiszem ez egyenlő azzal, hogy akkor nincs már rám igény. Az okát nem tudom… de talán nem is fontos ha így tud velem viselkedni.
Persze, szerintem sem pótolja. És gondolom, a vallomástevő is tisztában van ezzel.
Viszont megértem a vásárlási lázát. Nagyon is.
Na, ez azért nem olyan egyszerű ám!
Más kilépni ilyen könnyedén abból a kapcsolatból, ami totálisan megromlott, és teljesen más dolog, ha te még szereted, de már nem kellesz neki.
Mert ezt a vallomást én így értelmezem. Sebet kapni baromi rossz érzés, amikor egyik részről még vannak érzelmek.
Elengedni nem olyan egyszerű azt az embert, akit szeretünk.
Persze más, ha már egy lezárt kapcsolatról van szó. De itt - szerintem - még szó sincs lezárásról.
Ha valaki nem értékel téged, akkor add neki ajándékba a hiányod!
Ha nem kellesz neki, neked miért kell ő? Ne raboljátok egymás idejét,adjatok egymásnak esélyt a boldogságra!
Tudom, hogy nem megoldás. De míg közel álltunk egymáshoz, mindig azt mondta, hogy nem kell a drága ruha, nem kell annyi ruha, ne vedd meg, csak a szemed kívánja.
Most jól esett pár drága ruhaneműt beszerezni…
Nekem is a vásárlás megy mostanában a legjobban!
Ne szomorkodj ezen!
További ajánlott fórumok:
- Hazugság egy életen keresztül!
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Hogyan tudok az interneten keresztül régi ismerősöket megtalálni?
- Párkeresés egy életen keresztül, vagy társkereső(oldal) függés?
- Zavarna téged, ha a Párod szoros barátságban marad a volt párjával, akivel több éven keresztül együtt élt?
- Miért néznek keresztül rajtam a férfiak? veletek már előfordult, hogy úgy érzitek, senkinek nem akad meg rajtatok a szeme?