Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Varga féle gyógygombák fórum

Varga féle gyógygombák (beszélgetés)

Figyelem! Ez a fórum összevonásra került, így ezen a linken folytatódik:
Varga Gábor féle gyógyító gombák

8. 04e95f637a (válaszként erre: 6. - Sylvia31)
2011. nov. 7. 15:41
Jobbulást neki!
7. sylvia31 (válaszként erre: 5. - 41fdab80c1)
2011. nov. 7. 15:39
Volt most szombaton előadása itt Debrecenben nagyon sajnálom hogy nem tudtam elmenni..megnézem a fórumot!Köszönöm!
2011. nov. 7. 15:37
Nekem édesanyám szedi nagyon súlyos tüdőgyulladása volt tavaly is meg idén is,az immunax-ot és a V-stem-et szedi de nagyon jól van tőle!!!Nekem szuper tapasztalataim vannak csak kíváncsi lennék mások miket tapasztaltak tőle!
5. 41fdab80c1 (válaszként erre: 3. - Sylvia31)
2011. nov. 7. 15:37

Nézd meg légyszi a Varga Gábor féle gyógyító gombák c.fórumot, erről szól, pro és kontra, minden olvasható benne.

Gyógyulást kívánok!!!

2011. nov. 7. 15:35
Szia! Nálunk anyu szedi, azt mondja teljesen jó. Szemmel látható a javulása( limfómája van), bár az orvos minden utasítását betartja, talán ez is segít neki.
2011. nov. 7. 15:32

Sziasztok!

Szivesen venném ha bárki aki szedte szedi a Varga féle gyógygombákat megosztaná velem a tapasztalatait leírná melyiket használta és milyen problémára!

2011. nov. 7. 15:29
Kinek-milyen tapasztalata van a Varga féle gyógygombákról?
2011. szept. 16. 12:48
Kedves Lányok-fiúk szeretnélek megkérdezni titeket,hogy van-e valakinek tapasztalata a szájon-át kapszula formátumban bevehető gyógygombákkal!Szeretném ha már alkalmaztátok megírnátok a véleményeteket róla? Én most kezdem a kúrát.És fogadom hogy megosztom veletek a tapasztalataimat.

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook