Van újrakezdés?! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Van újrakezdés?!
Szeretlek a porondon látni!:-)))
DE a viccet félretéve,tényleg nem értem hogy miért támadod a cikkírót.Miért állsz be a sorba,azok közé akik itt élvezkednek?
Megvan a döntésének az oka,te miért nem látod ezt?Hogyan értelmezhetsz ennyire félre dolgokat?
Szeva! Ha jól értem Te vagy a szerető.:-) Az otthonit már nem szereted? Esetleg elmondtad az otthoninak, hogy agancsos lett? Ha tisztán játszol tisztellek érte. Ís hogy mért kérdem? Mert idejössz parádézni. Van más kreatív hobbid, vagy felvállalási kényszerben ki is merült?:-)
pill mingyá jövök csak meek gyereketnevelni.. izé hol a nadrágszíjjam?
Görbe az útja némelyik életnek. Sose tudhatjuk, hova jutunk rajta vénségünkre.
Gárdonyi Géza
Tényleg fogalmad sincs a net működéséről. A kitett képpel bárki visszaélhet, lehet, holnap egy melegportál társkeresőjén látod magad viszont. ha ezt vállalod hajrá.
Amikor egy férfi eljut oda, hogy nem tud már mit írni, csak személyeskedni, akkor maradjunk annyiban, hogy nem óhajtok a te IQ szintedre lesüllyedni.
Ugyanis habár a nickem jelentését én is tudom, maradjunk annyiban, azt még inkább, hogy számomra hol kezdődik egy férfi, mondjuk nem nálad, aki egy értelmes vitát nem tud lebonyolítani, mert hol istennel jön, hol a nickemmel, hol a bugyimmal. Maradjunk annyiban, van aki foglalkozzon az ovis szintemmel a bugyimmal és az esetleges merevségemmel is! Köszi a jellemzést, csak hogy tudd magas ívben le se..................viszont ha le, pont az arcod teljes közepébe!:-)
van halvány fogalmad a net veszélyeiről? ha egy kép felkerül egy nyilvános portálra onnan kezdve bárki bármit tehet vele. Nincs kép rólam a neten, a gyerekeimről pláne nem teszek fel.
értem, akkor szerinted mindenki zizi aki képet rak ki magáról a netre bárhová? Erről eszembe jut egy vicc pasi megy a sztrádán, bemondja a rádió, hogy vigyázat az autópályán egy őrült szemben megy a forgalommal, erre az autó vezetője: egy? ez mind bolond mert mind szembejön..... várjatok csak szétröhögöm magam....na csak mondom neked, hogy ha felkapcsolódsz a netre onnantól kezdve seperc alatt meg lehet tudni rólad sok mindent édes ha akarod ha nem :-) De javaslom gerjesszünk már pozitív gondolatokat?
Teljesen jól látod,hogy mi a helyzet.
Most én vagyok porondon? Igen voltak erkölcstelen lépéseim. Tanultam belük. Mi ezzel a baj? Most a jelenről van szó.
Pontosan.A gyerekeim elfogadták,és engem csak ez érdekel.
bammeg, ha ezt most komolyan írtad, akkor ez a ti egész nagy szerelmetek egy vicc...
ha meg tréfának szántad, hiányzott a szmájli :D
Szerintem nem önimádat,ha a családod megmutatod.Büszke vagyok rájuk,ennyi.
És gyerek van a kapcsolatban?Vagy esetleg felnöttek?
A te párod másmilyen volt,és más volt az övé.
Valameddig te is megalkuvó voltál,ha két gyereket szültél egy olyan embernek.
Még mindig nem értem,miért ítélkezel.Miért nézed le a fórumindítót?
Mert ő más temperamentumú?Őneki nem kellett védekeznie egy erőszakos férjjel szemben.
Az az élet akkor jó volt neki.És a gyerekei már majdnem mind felnőttek.Ekkor volt a válás.Az apa szereti a gyerekeit.
Ahogy írta,náluk nem volt hangos veszekedés,nem volt ajtócsapkodás.
Biztos megvan az oka,amiért nős férfival van.
Találkoztak,megszerették egymást.A cikkíró független lett,a férjes embernek meg gondolom nem működik otthon a házasélet.
Lehet,hogy az asszonyka tud a kapcsolatról,vagy érzi.De neki megfelel így.
Aztán pedig ha a férfi gyereke,vagy gyerekei is felnőnek,és még tart a kapcsolat,akkor lehet ő is tud majd váltani,ha addig a gyerekei miatt nem akar.
Ha pedig egyszer a cikkíró megelégeli ezt a kapcsolatot,mert többet szeretne,még mindig megvan a lehetősége a még teljesebb életre.Nem tudhatjuk mit hoz a jövő.
Én maximálisan megértem a jelenlegi döntését.
teljesen érthető, hogy van aki nem támogat a szeretősdiben...de vállaltad ezt, hogy lesznek akik elfogadják a helyzeted és lesznek akik nem...
Ha az elejétől olvastad,akkor oda írtam,hogy talán egy kicsit kesze-kuszára sikerül az irományom.Nem írtam ilyeneket,hogy szemétség amiért megcsaltak,egyáltalán,nem ítéltem el a volt férjemet.Nem kellettem neki,kész,elfogadtam,talán a sors nekem ezt szánta.Nem kerestem a boldogságot,ő talált rám,egy kattintás,ennyi.
Mert fosos vagyok, félek az asszonytól és nem merem neki elmondani a dolgot.
Miért,ha làtsz egy képet,akkor mi van?Ez egy portâl,nem személyes találkozó,de én nem vagyok önimádò,h reklámozzam magam és a családom.Az ő képüket különben sincs jogom kitenni,csak ha ők beleegyeznek.Hülye sem vok,nincs kedvem viszontlátni a fejem egy fotoshoppolt képen.Ennyi észlénykém.
mindig érdekelt, nem muszáj válaszolnod...de ha ennyire szeretitek egymást, miért nem válsz el és éltek együtt boldogan?
Már én is úgy érzem,hogy belepottyantam egy film közepébe,és mérlegre vagyok helyezve.Billegek jobbra balra:)))))
Nem neked mondtam, csak ez volt az érzésem, miért ő kapja az ívet és nem én?
szerintem az hogy te szerető vagy, az nem csak a te szótáradban van. jelenleg a te "hivatalos" státuszod az hogy a szeretője vagy. lehetsz édesem meg nyuszikám is mellette, ez a lényegen nem változtat.
egyébként nekem nincs ezzel semmi bajom tőlem aztán...
nálam a cikked végén a "túl naív és túl becsületes vagyok", illetve az -ha engem csalnak meg, szemétség, ha én teszem ugyanezt: csak a boldogságot keresem- "párhuzam" verte ki a biztosítékot.
Valahogy úgy érzem nem is őszinte.Valami van a háttérben,azért ilyen ellenséges.
Rendes ember nem hazudik. Ha nyitott kapcsolatban él és a felesége tud rólad az oké. ha nem akkor képmutató, azért nevez a barátnőjének, mert a szerető szó neki is ciki, pedig az vagy. Még maga előtt is szégyelli a helyzetet.
További ajánlott fórumok: