Van kedved beszélgetni? Csak úgy bármiről... (beszélgetés)
elolvastalak...
örülök, hogy jól éreztétek magatokat.miskolc belvárosában is voltatok vagy csak környékben?
és a hal arrafele tényleg finom. én is ettem, nagyon jól el tudják készíteni.
Megjöttünk.Jó már itthon.
Miskolcon nagyon jó volt.De írtam a naplómba róla.
És ti hogy vagytok?
örülök, hogy szerencsésen hazaértetek.
írj, hogy milyen volt Miskolcon!
Élménybeszámolót kérünk!
csajszy, itt is esik és szomorú az idő.
de én szeretem!!!!! :)))))))
Jó reggelt Mindenkinek!
schön Morgen Deutschland...:)
Otthon voltam Magyarországon.10 napot.
Tegnap jöttünk meg.
Szia!:) Te is nagyon hiányoztál ám!!:)
Hogy vagy,mi volt veled?
Schön morgen Hoxa!! :-))
Viszem csemetéim és mán jövök is...hiányzott a fórum nagyon -))
szép jó reggelt mindenkinek!!!:)))))
szép....szakad az eső,sár van,hideg van,sötét van...
Hétvégi üzemmód :):)
Majd holnap gyüvök én is!! És mesélek!
jóóóó reggelt nőcikék!
tegnap óta sehol senki???:(((
sziasztok!
Én is csak idelógtam sunyiba gyorsan olvasni!! :))
Takarítunk ezerrel!!!
hétfőtől jobban van időm. most csak beköszöntem ill. visszaolvastam.
érdekes pegazus77 története...csodálkoznék,hogy erre nincs vmi jogszabály. a beültetésre gondolok. ez olyan, hogy az utcáról bárki bemehet beültettetni, ha akar?!
elgondolkodtató...hm!
igen azon nekem is megakadt a szemem, hogy egy 6 éves gyereknek minek ilyenről tudni...
Lehet megirigyelte a te terhességedet, meg a tetejébe még volt benne egy adag rosszindulat a vetélésed miatt is. Nem tudom azóta mennyi idő telt el, de elég nagy felelőtlenség 40-en túl a semmire még egy gyereket szülni. De én reménykednék benne, hogy elfogytak a petesejtek.
És a ti közös gyerkőcötök? Nagyon hanyagolja?
Köszi!
A párom stuccpolitikát folytatott, úgy tett mintha nem történt volna semmi, majd lesz vhogy. Egyébként mindig ezt csinálja.Szerintem az exet inkább vmi kapuzárási pánik foghatta el, egyfelől (41 éves volt akkor) másfelől meg, meg akarta mutatni, hogy van olyan jó nő aki tud gyereket szülni a férjének, mivel én akkor vesztettem el az elsőt. (A párom keveset keres, nem nagyon tudna több pénzt kicsikarni). És az szerintem még durvább, hogy a fiát is ezzel traktálta, minek kell egy 6 évesnek tudni erről az egész dologról?! Amúgy egy koravén kissrác.
Hát nem tudom... csak azért úgy már eléggé gáz. Ennyi erővel elmegyek egy spermabankba (tudom hogy itt nincs). és mikor megszülöm a gyereket akkor felkeresem az apát, hogy fizessen tartásdíjat, mert ő a biológiai apa.
Igazából a párodnak kell/ene nagyon is ágállni ez ellen, mert úgy veszem észre, az ex arra pályázik, hogy minél több pénzt kicsikarjon az uradból. Pedig ugye ebben a konkrét terhességben ő nem vett részt. A másik meg az, hogy ha az ex hamisította a hozzájárulást, mert a párod papírokkal tudja igazolni, hogy a gyerek a válás után lett beültetve, akkor az okirat hamisítás. Ezért meg sheggbe rúgják az orvost is.
De ha a párod ez ellen nem tesz (lehet nem is akar??? ) akkor te nem tudsz mit tenni!
Sajnálom :(
Tetszik a neved :)
hű nem semmi:(
az ex elég rafinált...
jáj :(
ex egyébként hajt még a Zuradra??
Nem tudom nekem elég erős úgy beültetni egy gyereket, hogy az apa nem egyezik bele. De ha a párod elzárkózik az "új" gyerek elől akkor igazából az ex azt ültet be amit akar, mert a párodat nem kötelezheti tartásdíj fizetésére, még akkor se ha ő a vér szerinti apja. A párod nem tudja elintézni, hogy semmisítsék meg az embriókat?? Nem tudom mennyi petesejtet vesznek le, de elképzelhető hogy nem maradt már több, úgy tudom ilyenkor egyszerre többet is visszaültetnek.
A már meglévő nagy gyerkőcöt, viszont el kell viselned. Az exet viszont nem!
Sziasztok! Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek alapon írok ami ha nem velem történik meg akkor el sem hiszem, annyira abszurd. Kb 3 éve vagyok együtt a párommal, egy éves a kisfiunk. A páromnak volt egy házassága abból született egy fiú (2002) aki most 8 éves. Az exével tíz évig próbálkoztak teherbe esni anno, lombikoztak is, míg végül sikerült összehozni ezt a 8 éves kisfiút - természetes úton. Azért lefagyasztottak 5-6 megtermékenyített petesejtet biztos ami biztos. Ezeket, nem tudom, 5-6 évig tárolják(?)
A páromék 2008 tavaszán elváltak én akkor, 2008 májusában vesztettem el az első fiam (tőle) akit 23 hetesen kellett megszülnöm súlyos szívfejlődési rendellenességek miatt. Elég nagy trauma volt az nekem hát ami még utána következett! Megtudtam ugyanis, az akkor 6 éves kisfiútól, hogy az exnej beültetett 3 'lombikot' az akkor már elvált férjétől. Én pár hónapra rá ismét teherbe estem, tehát ketten voltunk terhesek ugyanattól a pasitól - én természetes úton az ex lombikok által. A gyerek úgy adta elő az egészet nekem, hogy 'képzeld mégis lesz kistesóm már ott vannak lefagyasztva a doktornéninél'. (nem vicc, szó szerint)! Aztán elvetélt, azt is a gyerektől tudtam meg. A nő egyébként akkor 41 éves volt, panelban él, alacsony fizetéssel és mindezt egyedül (????)akarta végigcsinálni, de én egy családjogásznál megérdeklődtem, hogy annak ellnére a párom ugyanolyan jogokkal rendelkezett volna, még ha nem lett volna beírva a neve mint apa az anyakönyvbe akkor is. Az egészben az fájt a leginkább, hogy a párom nem állt ki mellettem és nem ment oda az exhez, hogy 'ember, én ebben nem veszek részt, mert mi már nem tartozunk össze'! Ezt kellett volna tennie. Most is ha felhozom a témát én vagyok a hülye mert a párom állítja, hogy semmi köze nem volt a dolghoz mivel ő lemondott a döntési jogairól. Hozzáteszem jogilag nincs lehetősége két elvált embernek lombikoznia, úgy lett intézve a dolog, hogy ők még papíron házasok. És szerintem még van fagyasztott lombik, tehát bármikor jöhet a következő adag. Mondanom sem kell a kapcsolatom válságban, (nem csak emiatt) itt a mi közös gyerekünk, de úgy veszem észre, hogy az elso gyerek, és az ex fontosabb. Hülye vagyok én amiért ezt elviselem? Az. Hát köszi, hogy elolvastátok, tényleg lehet, hogy meg is írom egyszer a memoárjaim, bestseller lesz tutira.
ajjaj :(
És akkor mi lesz utána?
További ajánlott fórumok:
- ÚJ: Írj 4 soros verset bármiről - jelöld ki a következő témáját!
- Beszélgessünk bármiről 🙂
- Új vagyok itt a hoxa-n.Beszélgessünk, bármiről!
- Kinek van kedve csak úgy csevegni bármiről? :))
- Beszélgessünk bármiröl, akármiröl csak ne gondolkozzak :-D
- Kedves leányok írjatok, mert bármiről szívesen beszélgetek, levelezek