Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés) (beszélgetés)
Rólam azt hiszem már mindenki tudja, hogy egy MLM-ben is benne vagyok, meg más internetes munkákkal is foglalkozom: vannak ingyenes és fizetős tananyagaim, meg honlapkészítést, fordítást, szövegírást is vállalok. Ezekre mind úgy találtam ügyfeleket, hogy megtanultam az internetmarketinget és elkezdtem alkalmazni. Ez reális lehetőség, míg a sima bedolgozás sajnos nagyon ritka és a legtöbbször átverés.
Most csinálok egy olyan dolgot, hogy az interneten meg másképp is hirdetve keresek résztvevőket egy fogyi-klubba, ami hetente egyszer van, és akkor oda is kell mennem és megtartani, de két óra az egész, vagy max három az utazással együtt. Szeretnék még ilyen klubokat indítani, akár Budapesten, akár más településeken, és ehhez keresek munkatársakat.
Nincs kezdő befizetés, nem kell semmit venni, és semmi átverés nincs benne. A képzés is teljesen ingyenes, amin megtanulhatod, hogy hogyan kell ezt csinálni, és interneten zajlik majd (mármint a képzés). A képzés után eldöntheted, hogy érdekel-e és akarod-e csinálni.
Hangsúlyozom, hogy nincs semmilyen befektetés, semmit nem kell megvenni, és a betanítás is ingyenes. AZONBAN nem fogok mindenkit felvenni, és a fizetés sem fix (fix=fix, hogy kevés :-), hanem jutalékos, és előfordulhat, hogy az első hónapban egy fillért sem fogsz keresni.
VISZONT ezért cserében csak heti három órában kell elmenned otthonról a klubot levezetni, a többit otthonról, interneten és telefonon tudod intézni, és ha odafigyelsz és megtanulod és csinálod, akkor már a második hónapban kereshetsz pár tízezer forintot, és ez növekedhet. Én négy gyerek mellett csinálom, és csak ebből a munkából kb a GYES kétszerese megvan minden hónapban.
Akit komolyan érdekel a dolog, és elfogadja a fenti feltételeket (jelentkezés -> tanulás -> munka -> jutalékos fizetés), az írjon privátban, de nagyon kérek, senki ne írjon csak azért, hogy kifejtse: ez átverés vagy beszervezés vagy mittudoménmi. Semmilyen további részletet nem árulok el senkinek, aki nem jelentkezik, mert ez a munkamódszer nemzetközi védoltalom alatt áll.
További szép napot!
ezt Te is csinálod,vagy ajánlod?vagy csak olvastad?
ha nem titok...
Előre ne fizess senkinek! Ha valahol előre kérnek pénzt, az nem munka, hanem befektetés a legjobb esetben. De sajna a legtöbbször csak átverés.
Az MLM-es dolgokban kérhetnek még pénzt, de azért terméket kapsz.
De a legtöbb ember keres munkáét, mert pénzt akar keresni, nem pedig költeni.
Szia! Az olyan az minden esetben átverés. Sajnos nehéz ilyen munkákat találni.
Egyébként én is ilyesmit keresek, mert én is GYES-en vagyok. Édeskevés :(
Netán ez lenne a riportok másolása, borítékolás?
Ahova azt írom: rózsaszín csekkes nem érdekel,nem is válaszolnak!
Sziasztok! Bocs, hogy nem jelentkeztem, de annyi minden volt az utóbbi napokban.
Ígértem, hogy írok, bármiről is legyen szó. Elküldtem a jelentkezésemet, kaptam is rá választ, elfogadták a jelentkezésemet. A munka most van szervezés alatt. Február vége, március hónapban indul, ha körzetenként összejön elegendő jelentkező. Ha valakit érdekel a dolog akkor az 513-as hozzászólásomban megadott címre írjon, de ha akarjátok, akkor küldjetek privit, és elküldöm a levél másolatát.
Én tudatosan vásárolok. S mindig megdöbbent, hogy milyen tele bevásárló kocsikat tolnak az emberek.
No ebből gondolhatod, hogy nem kis boltokba járok én se. Hanem olyan bevásárló központba, ahol még az akciókat is kihasználhatom, s mégis visszatérítést kapok az elköltött pénzem után.
Vagy pl. a tankolás. Tudom, hogy átlag mennyiért tankolok egy hónapban. A vásárlói közösségen belül megrendelem az üzemanyag utalványt, amiért szintén visszatérítést kapok.
Mint írtam ez nem sok, de jól jön az összegyűjtött pénz.
Az MLM nekem se megy ismerettségi körben. Inkább az internet segítségével.
De még mindig ott van a telefon marketinges munka, amit végzek, no meg az interneten a termék érékesítés.
Te aztán jól összeszedted!
Én is próbálkoztam néhánnyal, de nem igazán váltak be. Ha hoztak is némi pénzt, azt csak időszakosan és kiszámíthatatlanul.
Azért az MLM-et én is próbálom, de az én környezetemben nincs túl sok érdeklődő.
A bedolgozások, akik válaszoltak egyáltalán - mind nagyon átlátszó átverés volt.
Megnéztem én is sok vásárlói közösséget, de a környéken mindent lényegesen olcsóbban megkapok, ezért én be sem léptem.
Én azt vettem észre, jelenleg alig van kereslet bármire is, mert az embereknek általában kevés a pénzük.Legalább is az én környékemen.
Áldom az ismerőseim eszét, mikor lebeszéltek a vállalkozás indításról. - épp a krach előtt -
Persze,szerintem ez lenne a legjobb választásom, csak nem most...
Nézz csak szét! Az emberek többsége nem tanul a saját kárán sem!
Ezért még sokáig megélnek az átverősök.
Nincsenek munkahelyek, hiába szeretnének sokan dolgozni.
A saját munkahely létrehozását jól megsarcolják...