Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Valóban ennyit változtat egy munkahely? fórum

Valóban ennyit változtat egy munkahely? (beszélgetős fórum)


szept. 30. 15:47
igen
szept. 30. 15:43
A létbiztonság nagyon fontos.
szept. 30. 14:54
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kedves és építő jellegű kommenteket <3 Sokkal jobban érzem magam :)
5. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 30. 07:00

A titok nyitja, hogy nem otthon ülsz a 4 fal között és őrölnek odabent a malomkerekek, hanem kimozdultál, emberek között vagy, van egy közeg, egy társaság, ahova tartozol. És mellesleg még hasznos, értelmes munkát is végzel, és ez az anyagiakon is segít.

Bárhogy is alakul később az életed, ezt soha ne feledd: sem a munkahely, sem az emberek társasága nem fog hozzád bekopogni, neked kell kimozdulnod, kijönnöd a barlangodból, hogy bármit is megtalálj, bármit is megkapj az életben!

4. Titkoskert (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 29. 20:36

Igen, sokat jelent a környezetváltozás, a mozgás, a társaság, a társalgás, hogy nem csupán magadba fordulva gondolkodsz, aggódsz a napodon, a jövődön. És nem utolsósorban, anyagi biztonságod is nagyobb lesz.

Csak így tovább!

3. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 29. 19:36

Ki kell mozdulni,,ez hozománya.

Létező legjobbakat.

szept. 29. 19:35

Szia 🙂


Miért ne múlhatna el a depressziód? Végre kisütött a nap, hasznosnak érzed magad és hasznos is vagy, vannak céljaid, szereted amit csinálsz... Szerintem nem kell ennél több, ha ettől boldog vagy és jól érzed magad. Ne keresd azt hogy mikor jön elő újra... Ne is gondolj rá.. Csak élvezd és szeresd azt ami most jó. 🥰

szept. 29. 19:32
Leszázalékolt rokkant személy vagyok,sajnos 1 éve nem találtam munkát itthon magányomban megült a depresszió! Végre sikerült a kis városomban munkát találnom,új cég de máris imádom. 1 hete dolgozom és a délutáni depresszióm teljesen elmúlt,a gyógyszereimen sikerült csökkenteni. gyönyörű selyemvirágokat készítünk,és nem kell ledolgozni a 20 perces szünetet sem. Létezik hogy ennyi idő alatt kilábalok a depresszióból.ami már majdnem megölt magányomban? 2009 óta szenvedek tőle,de most úgy érzem ez kellett nekem. Szerintetek így marad,vagy ne bízzak hosszú távon benne? Már mint hogy elnyomja a depressziót?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook