Való Világ 7 (beszélgetés)
Reni viselkedéséről már akkor ordított, hogy irígyli Zsu munkáját, amikor beköltözött.
Szerintem is fair dolog, ha valaki nyílt lapokkal játszik és őszinte, Fanni és Reni állandó támadása viszont alpári és bunkó, ami nem összekeverendő az őszinteséggel.
Megmondom őszintén nekem tetszett, ahogy Zsu-t faképnél hagyta a nyugiszobából, nézett is nagyot az a kígyó. :D
Na majd az iskolahetet figyeld, ahol tornaóra is lesz. :)
Na Maci ott véged lesz... :D
Én is így gondolom! :D
Macival, mint írtam, hadilábon állok!
Egy felől sajnálom a "kinézete" miatt, amiért viszont neki kellene tenni, hogy ne legyen olyan, amilyen!
Maci a "zabálnivaló" jelzőt kapta a szerkesztőktől!!Én szerintem, ez a jelző teljesen tévedés a Maci eseteben!
Nekem a zabálnivaló, ennivaló az olyan kedves, kisbabás "cuki" jelző, ez a Maci meg minden, csak nem az. Sőt, maga a Maci név is becsapós, mert egy kedves, vidám, szeretetteljes Micimackót juttataez ember eszébe, de én legalábbis egy kövér disznónak látom, aki a legkevésbé sem szimpatikus ember. Egy kétmázsás srác? Kétmázsás ember? Kétmázsás férfi? Nekem az utóbbi kettő inkább, de ez szubjektív, elfogadom, ha más, a maga részéről másképp látja!
Ha mást nem is, de legalább a női nemmel szembeni tiszteletet megadhatná.
Amikor Zsuzsát faképnél hagyta, azt mesélte a többieknek, hogy "feltűnés nélkül" távozott a nyugiból, Ő a kétmázsás ember, hogy tudna már "feltűnés nélkül" távozni??!! :D
Kíváncsi leszek erre a munka hétre és nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy a "mi Macink " nemcsak kövér disznó, hanem "LUSTA kövér disznó" is! :DD
(Elnézést, hogy hosszú voltam!)
Nekem szimpatikus volt eleinte, egészen az első "alvajárásáig". Azt zseniálisnak tartottam, de utána elkezdte ő is sajnáltatnia magát, mint Zsu. Igaz ő nem a gyerekével, hanem azzal, hogy egy nőnek sem kell a villában.
Meg ahogy a háta mögött kibeszéli a többieket, az se túl szép dolog.
Alapból szerintem nem rossz ember, de egy kicsit ő is "elzüllött" már bent a villában...
Nem tudtam hosszan "visszaolvasni", de keveset olvastam "Maciról".
Kíváncsian figyelem, hogy kinek, mi a véleménye?!
Azért is érdeklődöm, mert nem tudom hová tenni Őt, emberileg?!
Mást értek "tök cukinak" Fanni esetében. Azt hogy tud ő olyan is lenni.
Az nem csacsiság, hogy Fanni és Dennis között vannak némi valós érzelmek, mert ez nyílvánvaló, míg Zsu és Dávid között nem voltak.
Viszont Vikivel kapcsolatban egyetértek veled, ő nekem is szimpatikus volt sokáig, de amikor átlépte azt a bizonyos határt, akkor az már nekem sem tetszett.
Mondom, sok múlik az összevágásokon, ki tudja miket hagynak ki, amik más megvilágításba helyeznének bizonyos dolgokat, személyeket... :S
Én nem mondtam, hogy utálom Zsu-t, csak nem kedvelem, nem szimpatikus, irritál a viselkedése.
Nem szeretném látni a műsorban, ugyanúgy, ahogy a Lilut sem, de sajnos őt nem lehet kiszavazni...
Reniben és Fanniban legalább van annyi gerinc, hogy nyíltan kimondják, amit gondolnak, és nem rejtegetik a valódi gondolataikat, mint Zsu.
És az is hülyeség, hogy a Reni és a Fanni irigyek lennének Zsu-ra. Egyrészt Reni és Fanni sem csúnya, másrészt Zsu nem is annyira szép nő, hogy ők féltékenyek lennének rá emiatt.
És én ezt veletek ellentétben férfi szemmel mondom. :)
Hát igen, Dóri eddig is népszerű volt a nézők szemében, most meg majd pláne az lesz.
Őt eddig se nagyon támadták a többiek, így szerintem ezután sem fogják.
A Laci az nem számít, mert az eléggé bunkó módon viselkedett vele anno, de szerencsére már leszállt róla.
Igen az is érdekes, hogy a többiek nem mondták, hogy én a testvéremért, a szüleimért vagy a páromért játszom, ebből is az jön le véleményem szerint, hogy Zsu csak sajnáltatja magát a gyerekével...
Elfelejtettem még valamit - mert elgurultak a gyógyszereim, és egyet nem találtam meg! :D
Tehát, ami kicsit zavar, de a játékot illetően, egy darabig bizonyára zavarólag is fog hatni, ez nem más, mint Dóri döntése!
Dóri szemszögéből nyilván értelmezhető, hogy játékban maradt.
A többiek dolgát viszont szerintem alaposan megnehezítette. Tekintettel lesznek rá, nem lesz kiválasztva, nem hívják ki egy darabig, nem küldik el a 3,14..c..ába, adott esetben.
Ez a szomorú esemény megzavarja a játékot, és nem jó irányban.
Nézőként meg nem szeretném azt látni, hogy valaki csupán azért kerül be a döntőbe, mert a többiek nem mernek - a gyásza miatt! - vele szemben, negatívan megnyilvánulni.
(Amellett, hogy emberileg mélyen, együtt érzek vele.)
Szóval, nem tudom, hogy helyes-e azt mondani, hogy "Ő kérte, hogy folytassam a játékot" ,......, de nem is folytatom.a gondolataimat evvel kapcsolatban!
Nem tudom, hogy helyes-e azt mondani, hogy a "fiamért teszem, a fiamért vagyok bent, a fiamért játszom" ....., de ezt sem folytatom!
Bízom benne, hogy "folytatás" nélkül is érthető voltam!
Ja, és persze sziasztok még egyszer! :D
Akár azok, igen. :)
De mondom ez csak egy tipp, és lehet, hogy semmi sem változik majd.
De majd kiderül minden rövidesen...
Jó hát persze, nem azt mondtam, hogy mindenki így beszél, csak elég sokan sajnos.
Én is tudom, hogy nem szép dolog ez, dehát nem lehet ellene már mit tenni, idáig fajult már ez a világ sajnos... :S
ebben én nem látok semmi tanulságosat. Ugyanolyan szemellenzős és buta mint eddig.
Fanni és Komisz szexelt de ugye ott vannak érzelmek. Ő ezt honnan tudja, honnan veszi? Ja, csak mert Komisz mondta :) vagy Fanni, igazából tök mindegy. Hiszen csak ők őszinték a villában :)