Való Világ 7 (beszélgetés)
Férfi logika, tudod. :D
Bár a női logika is sokszor érthetetlen... :P
Nemcsak azért rossz ember, mert egyedül neveli a gyerekét, /lehet ő csalta meg a párját, nem tudhatjuk/, hanem azért is, mert akár fél évig is képes lenne távol lenni tőle, az 50-60 ex-pasijáról nem is beszélve...
Sőt ha még kiderül róla, hogy valóban k****, akkor lesz csak igazán "jó" ember... :S
Amúgy olyan vagy mint a nagynéném, az is folyton védi az én egyik unokatesómat, aki rendszeresen cserélgeti a pasijait, anyagilag kihasználja őket, van már 3 gyereke, és igyekszik lepasszolni őket ide-oda, hogy saját magával tudjon foglalkozni minél többet... :S
De mégis ő a mintaanya szerinte, és megvédi mindenkitől. :D
Volt egy "képessége", várható volt. Plusz azért ő már előtte hangoztatta. De végülis mindegy, hiszen ha akarna akkor dolgozhatna.
Nem tudom, hogy Zsu tényleg nem tudott e enni adni a gyerekének. Én még mindig tudtam adni az enyémnek. Hogy ő esetleg nem tudott az részben sajnálatos a picire nézve.
Oké, értem.
Elismerem én sem vagyok tökéletes, de nem mindig ítélkezem, sokszor csak feltételes módban írom le a véleményemet.
Nem Neked címeztem, hanem annak, akinek a hsz.-ére reagáltam. Egyébként Te nem elhamarkodottan, hanem abszolút megalapozatlanul ítélkezel elég gyakran.
Szegény macit kinevették, de ő ezért elég sokat tett. Nem túl elegáns dolog a revans, de ilyen előzmény után egyáltalán nem meglepő...
Hát az Index fórumon olvasható "kollégákhoz" képest mi itt pudingok vagyunk... :)
Ott jobban pörög a fórum, szóval lusták vagytok csajok! :P :D
Egye-fene el van nézve. :)
Nem mondtam, hogy kösse a többiek orrára, csak így valószínűleg mégsem olyan jó ember, mint ahogy itt egyesek beállítják.
Eleve nem tudok sokra értékelni olyan valakit, akinek már 50-60 pasija is volt, akiket ráadásul könnyen lehet, hogy le is húzott anyagilag... :S
Valóban azt sem illik, kivéve, ha valóban az.
Ezt még nem tudhatjuk, de azt már igen, hogy Zsu-t nem nevette ki senki, amiért anno nem tudott enni adni a gyerekének, és azt is tudjuk, hogy ő viszont kinevette Macit, amikor "földönfutó" lett... :S
Igen, az se volt túl szép, amikor Maci nem mondta el Lacinak azt a dolgot, de gondolom nem tetszett neki, ahogy Laci nagyképűen átvette tőle a boltot...
Én nem utálom, csak nagyon nem szimpi.
Szerencsére vele még nem találkoztam, csak egy másik vele hasonló típusú lánnyal. Na ő is eleinte jól viselkedett, de aztán idővel... pffff... :S
Hogy te milyen hülye vagy, már elnézést :) minek kötné odabent bárki orrára is, hogy miért nincs már együtt a gyerek apjával? Kinek mi köze hozzá? Attól mert egyedül neveli a fiát még nem alsóbbrendű anya. Nem ő az egyetlen sajnos ebben az országban.
Amúgy csak úgy mondom, attól mert Zsu egyedül neveli a gyereket az apára még számíthat ugyanúgy. Nem csak anyagi értelemben!
Mert egy nőt leqrvázni illik.
Macinak meg talán illett volna Lacival frankón közölni a tényeket. Ha már az igazi arcoknál tartunk..Maci egy lusta, aljadék.