Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Való Világ 7 fórum

Való Világ 7 (beszélgetés)

2014. dec. 14. 13:52
Laci, Fanni, Reni tuti kapnak ma jeleket. Köztük fog eldőlni a választás.
921. feketebárány74 (válaszként erre: 919. - Sorean)
2014. dec. 14. 11:36

Lehet már Norbi ki is dobta őt, csak Reni még nem tudja... :S

Én azért úgy látom, hogy kicsit már enyhül Renike, néha el-elmosolyodik, olvad már az a jég lassacskán az arcáról... :)

920. EsztyMorgan (válaszként erre: 918. - Feketebárány74)
2014. dec. 14. 11:34
Na igen. Ez is elég "fura".
919. Sorean (válaszként erre: 917. - EsztyMorgan)
2014. dec. 14. 11:32
Nekem is nagyon unszimpatikus ez az esztelen, intenzív gyűlölködése. Szegény Norbi... :D
918. feketebárány74 (válaszként erre: 914. - EsztyMorgan)
2014. dec. 14. 11:30
Ha már az igénytelenségnél tartunk, nekem az sem tetszik, hogy mezítláb járkálnak bent, meg ruhástul, cipőstül fetrengenek az ágyban. Az evés közbeni csámcsogásról már nem is beszélve... :)
917. EsztyMorgan (válaszként erre: 913. - Sorean)
2014. dec. 14. 11:30
Remélem ő lesz. Úgyis kint marad. Nagyon rühellik a sápadt fejét idekint. Vajon miért?
916. Sorean (válaszként erre: 915. - Feketebárány74)
2014. dec. 14. 11:27
Szerintem Reninek jelenleg senkivel szemben nincs esélye, max. macival.
915. feketebárány74 (válaszként erre: 913. - Sorean)
2014. dec. 14. 11:25
Dani ellen szerintem sem lenne esélye Reninek, talán csak Ádám ellen lenne, de ő lehet kiváltja a szuperképességét, azzal, hogy felveszi a lilakendőt...
914. EsztyMorgan (válaszként erre: 909. - Feketebárány74)
2014. dec. 14. 11:24
Hogy xy dologra esetlegesen rosszul reagált még nem biztos, hogy a foga fehérjét mutogatja. Ma lesz valami nagy veszekedés közte meg Dani között. Ha jól láttam akkor Laci és Ádám lesz az ágyában és ebből lesz valami. Hogy mit vágnak össze egy pár másodperces ajánlóban egy dolog. De kíváncsi leszek az incidensre. Azzal meg hiába jössz, hogy Reni meglátta a benne rejlő rosszat. Hogy megjegyezte a kupit az sztem jogos volt. Jóformán az összes szériában tök igénytelenek a lakók. Nem azért mondom mert rendmániás vagyok (amúgy de), de azért egy alapvető igénye legyen már legalább egy csapat nőnek hogy nem trutyiban van el 24órát.
913. Sorean (válaszként erre: 909. - Feketebárány74)
2014. dec. 14. 11:19

Én azt olvastam az indexen, hogy semmi extra nem történt, csak Reni parázott, hogy ma talán őt választják ki. Azt mondta, ha így lesz, Danit hívja ki, mert őt tartja a leggyengébb játékosnak, vagy Ádámot, ha ő is rá teszi a jelét (remélem nem fogja).:D

Gondolom csak Zsuzsánál volt szentségtörés, hogy biztonsági játékot akart játszani, Renitől ez teljesen érthető...

Tök mindegy kit visz ki, úgyis kinn marad, már ha egyáltalán ő lesz a kiválasztott.

912. feketebárány74 (válaszként erre: 910. - EsztyMorgan)
2014. dec. 14. 11:18
Micsoda egyetértés. :)
911. Sorean (válaszként erre: 910. - EsztyMorgan)
2014. dec. 14. 11:17
:)
910. EsztyMorgan (válaszként erre: 908. - Sorean)
2014. dec. 14. 11:15
Szintén :) Mazsinka valahogy mindig belelát a buksimba :)
909. feketebárány74 (válaszként erre: 907. - Mazsinka)
2014. dec. 14. 11:08

Oké, értem én. De én csak más véleményét idéztem, igaz egyetértek vele. De valóban így van, ahogy te is leírtad, majd kiderül, hogy mi lesz a későbbiekben...

Hát azért már meg-megvillantja Zsu időnként a foga fehérjét, és bármennyire is próbál valaki vigyázni arra, hogy ne hibázzon, előbb-utóbb hibázni fog. Azért annyira nem jó színész Zsu, hogy ez ne fordulhasson elő nála.

Azt viszont nem hinném, hogy a semmiért támadták Reniék már az elejétől fogva, hiszen ahogy belépett a villába először, már azzal unszimpatikus lett többek szemében. Nem tetszett neki a rumli, valaki meg is jegyezte válaszul neki, hogy az új villatagok feladata a rendrakás. :)

És hát a gyerekét is bedobta, hogy ő kettejükért harcol, no meg hogy műsorvezető...

Meg van olyan, hogy valaki ránézésre valamiért rögtön nem szimpatikus, pedig alig ismerjük pár perce...

Azért ezek nem semmiségek szerintem, bőven elegendők arra, hogy egyesek szemében szálka legyen egy ilyen nő.

Reni pedig egyáltalán nem buta, egész szépen megoldotta a szakszervezeti tárgyalást is a kis kopasszal...

Amúgy állítólag alig volt éjjel közvetítés a villából, lehet történt valami bent?!

908. Sorean (válaszként erre: 907. - Mazsinka)
2014. dec. 14. 10:54
Már megint a saját gondolataimat olvasom Tőled. :D
907. Mazsinka (válaszként erre: 905. - Feketebárány74)
2014. dec. 14. 10:49
Megpróbálom érthetően leírni a véleményemet. Zsuzsa egy átlagos nő, kinézem belőle a gonoszságot, kinézem belőle a ribiséget, és mindent, amiről eddig szó volt, de én olyan elven működök, hogy majd hiszem, ha látom, és ha látom, tapasztalom, akkor eldöntöm én magam, mit is gondolok erről. Vagyis nem előlegezem meg az utálatomat senki felé, mert rejtett gonosz. Elég lesz akkor is, ha nyíltan lesz gonosz, és nyíltan lesz ribi, és nyíltan kimutatja a foga fehérjét. Mindez feltételes módban. Elég lesz akkor csalódni benne, már ha csalódás lesz, mivel bizalmat nem fektettem belé, ezért még csalódásnak sem nevezném a dolgot. Ha adott két ember, az egyik nyíltan gonosz és ribi, a másik valaki szerint burkoltan, akkor nem a rejtett szemetet fogom ok nélkül utálni, majd elég lesz akkor, ha átmegy sunyiba. Eddig visszafogta magát, védtük Fannival, Renivel, Vikcsuval szemben, mert eddig ők képviselték az idiotizmust a szememben. Majd ha olyat tesz, ami miatt a semleges hozzáállásom átmegy unszimpátiába, akkor kijelentem, hogy tényleg sunyi a nő, és igen, benne van a pakliban az is, ahogy Macinál a szimpátiám ment át ellenszenvbe... És ez nem arról szól, hogy neked ellent mondtunk csakazértis, és nem is arról, hogy Zsuzsát védtük, inkább a szituációt, hogy mennyien támadták a semmiért. Ha majd kinyílik a csipája, és láthatóan megváltozik, majd akkor is elég lesz fújolnom rá, addig is figyelek. És az nem azt jelenti, hogy Zsuzsa ilyen jó, olyan jó, hanem azt, hogy eddig ok nélkül támadták, hogy ezután mi lesz, még nem tudni. Minden lehetséges.
906. Pipi57 (válaszként erre: 905. - Feketebárány74)
2014. dec. 14. 10:11

Egyre jobban megmutatja ,hogy valójában milyen is Ő!

Lásd ,hogy beszólt Daninak is,amikor az felajánlotta hogy kinyissa neki az ajtót.

2014. dec. 14. 09:56

Jó reggelt. :)

Csak egy idézet egy másik fórumról:

"Zsuzsa esetében a "testbeszéd", aminek legfontosabb része az arckifejezés, mindent elárul. Ez másokra is érvénye persze.

Olyan leplezetlen gonoszságot még a VV-kben senki arcán sem láttam, mint az ő esetében. Idővel csak-csak észreveszi mindenki, hogy Zsu csak a "gyerek-kártya" időnkénti előhúzásával gondolja szinten tartani népszerűségét. A párbaj előtt próbálkozott azzal is, hogy az ég felé tekintve ilyesmit rebegett: Istenem, de rég imádkoztam...

Nem szakadt rá az ég. Sajnos."

No comment... :S

Ja és nem én írtam más nicknéven. :P

904. akác56 (válaszként erre: 903. - Sorean)
2014. dec. 13. 23:41
Nekem is szimpi!Ő gondolkodik a legnormálisabban! Érvelni is tud káromkodás nélkül. ....jó, a seprőkészítés nem megy neki.
903. Sorean (válaszként erre: 902. - Andi6020)
2014. dec. 13. 23:28
Nekem egyre szimpatikusabb. :D
2014. dec. 13. 23:27
Danci is egy idióta :P
901. Sorean
2014. dec. 13. 20:59

Tudom, köze nincs a VV-hez, de azért belinkelem, mert engem nagyon ledöbbentett. 7 perc? :(

[link]

900. ancsika688 (válaszként erre: 899. - Gigi80)
2014. dec. 13. 20:44
Kellemest,a hasznossal:D
899. Gigi80 (válaszként erre: 889. - Salabakter)
2014. dec. 13. 20:33
És a szoli is ingyen van:-D!
898. feketebárány74 (válaszként erre: 897. - Sorean)
2014. dec. 13. 20:29
Vagy úgy... oké. :)
897. Sorean (válaszként erre: 896. - Feketebárány74)
2014. dec. 13. 20:27
Ha egyszer nincs miről...
2014. dec. 13. 19:53
Azért ennyire ne tolongjatok ma az írással... :P :D
895. salabakter (válaszként erre: 893. - Akác56)
2014. dec. 13. 11:54
...meg a sok nagyzsebű politikust:)
2014. dec. 13. 11:53
Én sem mondtam soha,hogy nem nézem,sőt!Ha elalsom,mivel jó későn van,akkor mikor felébredek,rögtön megnézem az RTL Most-on.
893. akác56 (válaszként erre: 892. - EsztyMorgan)
2014. dec. 13. 11:33

Az is nézheti, akinek nem tetszik!

Csak úgy tudok vélemény formálni, ha nézem! Szívesebben nézem mint egy horrorfilmet.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook