Való Világ 6 (VV6) fórum (beszélgetés)
És ez az ocsmány része, egy nagyon undorító húzás. Velem is bántak már el így. A lényeg hogy ne legyen szeretet, ne legyen harmónia. GUSZTUSTALAN!!!
Mért van az, hogy már több mint egy héttel ezelőtt éreztem hogy ki fogják rakni a Simont? Akkor ezek szerint bejött... :P
Mi az hogy csak úgy turbékol a szerelmespár és kezdenek kijózanodni!!
Ezt nem engedhetjük!!
Én bocsi nem vagyok normálisan szocializálva, ezért is érzek együtt Simonnal, de hát mindegy is, már kiment, én nem nézem, aztán ennyi. Biztos érdekes műsor lesz.
Hagyhattak volna több időt a szavazásra. Sokan csak mànap tudják megnèzni a mai adàst.
Azért legyél tárgyilagos, mert különben nem lehet téged komolyan venni.
miért gondolta volna úgy az RTL hogy simonnak menni kell,mikor szavazáson is látszott hogy ő a legnépszerűbb?ő hozta a nézettséget nekik.anno zsuzsit megkérdezés nélkül kirakták a narancsdobálás miatt.most azért adtak egy esélyt,hogy hátha van anniyra népszerű a simi hogy nem rakják ki a nézők.Az összefoglalóban kicsit más szmszögből is adták le a dolgot mint az Valójában volt.ha ezt az agressziót szó nélkül hagyja az RTL akkor kaphatta volna az ívet talán és ezt nem akarták,így megoldották azzal hogy döntse el a nép.
csárlin is lehett már látni hogy nem tudja hova tenni az egészet,nem érti hogy ki is ez a simon valójában?egy jó szót nem mondott mellette,csak azt hajtotta hogy ne vegyék őket egy kalap alá,mondja el mindenki simonnak ha baja van vele.Amúgy jogos is a csaj részéről.de látszik rajta is a zavarodottság
eumate:nem is kell nekünk egyetértenünk mindenben.Nem vagyok állatvédő,ezt már írtam korábban is.de normálisan vagyok szocializálva.szegény simon?!Hagyjuk már!Nem kell ott sajnálni egyiket sem.Kőkemyén lélektani csata ez a játék,simon eddig bírta.Miért kellene tárgyilagosnak lennem?
nekem még most is működik a link
Én se nézem többé.
Az van szerintem, hogy nagyon rá akartak menni arra, hogy Simon nem tartja a be a szabályokat, ennél sokkal kevésbé kiélezettebb helyzetekben sem, és ha most se tartja be??? hát ez már mindennek a teteje. Ez lett volna a gondolatmenet. Egyébként az eset eléggé felhevült lelkiállapotban történt, de a szabályok nem írnak ilyesmiről, nem tesznek különbséget. A tett az tett. Egy kődarabnak mindegy hogy egy embert ütnek vele agyon, vagy épületet építenek vele.
Szóval az a meglátásom, ez az egész Simon ügí előre megszervezett volt, hogy ki dobják.
Ez a bunkó Viki amit müvelt, azért semmi nem jár??
Provokálja, leku...zza a barátnőjét, előtte nap lerántják a takarót szex közben Simonékról..és még sorolhatnám,amik ugyanolyan "durvák" voltak, mint hogy megrángatta a polóját. Ez miért volt olyan nagy bűn, hogy ezért ki kell dobni??
Jaj, hagyjuk már a kacsát!! Olyan szánalmas, istenem, mi baja lett,mert oda tette a közelébe a cigit??
Már ez a VV semolyan mint régen.
Sok mindent nem mutatnak, amit mutatnak azt is ugy adják le nekünk, olyan részleteket, amivel manipulálnak minket, nézőket!
Simonnak menni kellett, meggondolták magukat a rendezők, ezért olyan részleteket adtak le,amivel sok embernek ellenszenvessé vált.
Ez van, eddig tartott számomra a VV.
MIt nézzek ilyen embereken, mint Viki, Krisztián, József:) ?
Ti tudjátok élőben nézni,nem most hanem úgy általában?Nekem mindig kiírja,hogy :a közvetítés hamarosan folytatódik...Vagy csak az alvást közvetítik?
Őszintén szólva én sajnálom, hogy kimegy Simon, mert lehet, hogy egy hülyegyerek, de legalább csinált valamit, nem úgy, mint ez a niemandgyúrósjózsi, aki egész nap az ágyon fekszik a kismackóját szorongatva, a barátnője után siránkozva, vagy az agytröszt Krisztián, esetlen Teo, vagy a nyifinyafi Zsófika. Kit érdekelnek? Innen sima ügy, hogy Laci és Viki közt fog eldőlni a dolog. Viki jól nyomja, de sajnos nem fog bejönni neki ez az "utálok mindenkit" hadművelet, mennyivel szimpatikusabb lenne, ha bár egy valakit nem utálna, így nincs benne semmi emberi, csak egy undok dömper, aki mindenkinek odaszúr, mint akinek nincsenek is érzései.
Nem vagyok Simon párti, mert sok dolga van, ami nem tetszik. Pl. ezek a direkt szabályszegései is, de ez önmagában nem kelljen, hogy elég legyen arra, hogy így nekitámadjon Viki. Mindenesetre ő volt, aki egybetartotta a műsort, noha a Charlotte-val való viszonya az kicsit érdektelenebbé tette, az nem hiányzott. Mindenki egy kicsit difis aki ilyen műsorba bemegy, máskülönben nem lenne ott, de mégis Gyúrós Józsi a legszimpibb eddig.
ott durvult el,illetve ott gurult el simon gyogyszere is,mikor simon magara csapta a kezet,talan a labahoz,vagy a terdehez.azt is krisztiannak szanta,tuti. Csarli most mar kancsalithat meg bandzsithat egyedul odabent
legyen ugy.;)amugy azert vikin latszott,h megszeppent,h simont kirepitettek a villabol
Nanda: tökéletesen nem értek veled egyet. Semmiben, de azt azért elmondom: kattanj már le erről az állatvédős szövegről. Nem veszed észre, hogy itt nem az állaton volt a hangsúly, hanem azon, hogy Simonnak megtalálják a leggyengébb pontját, és addig üssék, ameddig bírja szegény? Vedd észre, hogy érzelmileg érvelsz, nem vagy tárgyilagos. Prekoncepcióid vannak.
Próbáltam visszanézni még akkor, amikor feltették, de nem sikerült. Lehet, hogy a műsor készítői is részrehajlóak. Mondták bent Krisztiánnak, hogy menjen ki, és védje meg a kacsát, különben le se sz..., hogy mi van a jószággal. Akkora nagy állatbarátok, de azt azt sem tudják, eszik-e vagy isszák az adott jószágot. Liba...atyaég...
Eddig szerintem a Laci a leg normálisabb!
Mondta az egyik adásban is, hogy panelben lakik, szóval akár onnan is tudhatnám.
viki nagy játékos ez biztos.De ha te is visszanézed a linkelt teljes videót akkor láthatod hogy ne a viki provokálása ért célba
melyik tud ott normálisan kommunikálni?De azt legalább felismerte hogy az egy élőlény
te visszanézted a linkelt videót vagy csak az alapján írsz amit leadtak a TV-ben?mert a videón látszik hoyg krisztián nem kimegy és leordítja a fejét ,hanme kiment rágyújta ni és tök normális hangon elmondta simonnak hogy amúgy ez bunkóság volt.simon egyből a mags C-n válaszolt vissza hogy menjél haza nevelgeéél kib...szott kacsát és erre rágott be krisztián
Ugyanmár... Egész addig nem érdekelte a kacsa, amíg Viki provokálása célba nem ért.
na, tolem vagy 400km-re tokmindegy,falu-e,vagy varos,amugy tisztaban vagyok az orszag telepuleseinek elhelyezkedeseivel.majd megnezem magamnak guglimapson Hajdunanast,nekem akkor lesz varos,ha tobb az emeletes,mint a kertes haz:))panel tizedik?sosem gondolnam,te ezt honnan veszed?lattam a kisfilmet,de semmi konkretumra nem emlekszem,csak hogy az ex fonoket oltogatja.
Ja, csak annyi nincs, hogy a villatársaival normálisan kommunikáljon, vagy felismerjen egy kacsát.
én is ismerek pár nánásit és valóban ízesen ebszélnek,de nem mindenki.minden kisvárosban-faluban vannak ízesebben beszélő emberek,na és akkor mi van?De leaglább van anniy lelke hogy tuja hogyan bánjon egy állattal
Simont erősnek tartották, és gondolták, ha kiprovokálják a verekedést, ki fogják zárni, s igazuk lett. Egyébként meg szerintem totál le.rták, hogy mi van a kacsával, ez egy indok volt, hogy elővegyék, és befeketítsék. Ez egy verseny, és az erősebbnek vélt játékos lejáratása, rossz tulajdonságainak hangsúlyozása a kamerák előtt jó taktikának tűnt a többiek szemében. Ennyi az oka. Simon tényleg fura, de akkor is felfújták. Krisztián is a nagy falusi gyerek, aztán kiokosítja a többit, hogy ez egy liba. Amikor a többség ráuszítja Simonra, akkor kimegy, leordítja a fejét, közben bent eszeget, és marhára nem izgatja a "liba" sorsa.
További ajánlott fórumok: