Való Világ 2011 (beszélgetés)
Majd ha reflektálsz arra, amit a topik témájáról (VV 5) írtam, akkor érdemlegesnek tekintem, a másikba való belerúgási kísérletek (teígy, teúgy, stb) szerintem irrelevánsak, nem érdekelnek, az se, ha ettől többnek érzed a saját véleményed. Bocsi.
szerintem ez a legalja, amikor nem tetszik a másik véleménye, és elkezded minősítgetni, már bocs
Apropó mi igaz a Veronika és Szülei storyból????
Te tuti itt élled az életed a fórumon,nem rossz egy fajta hobbi,de a más vélemény is van,mellesleg tök jó hogy mi itt bosszankodunk,de az RTL-mikekt művel,és művelt...........a LILU-ról ne is beszéljünk.
vannak programozó haverjai? ez holis derült ki
láttam róla rövidhaju képet nem béna a feje
szerintem csak a programozo heverjai meghekkelik a gépet, steve jobs is igy kezdte:D
de egyébként tök ilyenre gondoltam, esetleg van egy pocok alakú kinövés a tarkóján? :))))
Nem túl elmés, szerintem csak középtávon működő taktika, bár Csaba példájából jól látszik, hogy a nép eléggé szereti az ilyen "semmitnemcsinálós", nem balhézós, állítólag visszafogottan intelligens (szerintem unalmasan gyáva) viselkedést.
Kíváncsi leszek, Attila meg Péter sz.rkavarása nélkül, ha tényleg kiesnek mondjuk a nagy néputalátnak köszönhetően, mennyire lesz izgalmas egy való világ villa, mint műfaj
Konkrétan a Csabát fanatizálókat azzal büntetném, hogy összezárnék 13 közgás főiskolás, békés, konfliktusmentes, hangszeren játszó sportembert egy másik villába, és nekik azt kell nézni :)
Engem egy kérdés kínoz rettenetesen. Veronika vajon miért nem fogja soha coffba össze a haját? :)
tényleg volt valami ilyen
Szerintem viszont ilyenek alapból. Seri biztos. Kis sunyi :)
mondom hogy megbeszélték:D
Hát pedig hajjaj. Gergő jófiú akar lenni a börtönös sztori után, Seherezádé meg simán kifigyelte, hogy ha kussol, akkor nincs konfliktusa, és nem kap jelet.
Abban tévednek nagyot, hogy ez lehet, hogy elég az első hatba jutáshoz, de utána nem nagyon fog működni.
a matracarcu huzzon haza!!!
mert megbeszélték az első beköltözök hogy tüzön vizen át együtt küzdenek azért hogy az ujakat kitegyék mielőbb:DD és csak utána esnek egymásnak
Mert Attilának még nem szúrják a szemét, ezért nem uszította rájuk a többieket. Még van más, aki nem közömbös, hanem akit nem szeretnek, addig nem foglalkoznak velük, végülis sok vizet nem zavarnak. Csaba is így lenne, ha nem Kingával barátkozott volna.
Komolyan kinézed Gergőékből, hogy ők meg tudatosan csinálják? Kizártnak tartom.
...de Serivel együtt Csabira tették a jelet, ahogy atti parancsolta!
Szerintem sem, de nekem ez kezd sok lenni. Már csak annyi marad bennem Fecóról, hogy a srác, aki mindig mindenen sír.
kisolló balhé volt, egyébként semmi
szerintem elfelejtkeztek róla hogy bent van:d
További ajánlott fórumok: