Való Világ 2011 (beszélgetés)
A butaságot nehezen értelmezem a villában, mert az én mércém szerint igazán okos ember nincs bent.. innentől a butaság fokozatairól beszélhetünk esetleg, hogy fecó hol áll, hát talán nem olyan rosszul, de nehéz megmondani.
Lehetséges de a:nem mindegy hogy az okos hülyéskedik,vagy a hülye okoskodik elvén a Fecó egy okoskodó hülye,de tökmindegy A fecó 3 körön belül megy haza!!!
Szerintem ehhez a feleségnek nem sok köze van. Volt valami korábban, hogy ki lehet menni vagy látogató jöhet be stb. Nem ott került fel a téma, hogy Veronikának ez bajosan fog menni?
Te ezt csinálod egész nap!
Az igazán buta, nem tudja, hogy az. Emiatt igazán nem haragudhatsz rá:)
SZINÉSZKEDŐ BUTA,ebben kiegyezhetünk??
Tutira ez lehetett!Akkor meg ez is minek,őrüljenek a lagzinak azt thats it!!!!!!!!
Szerintem Fecó egyáltalán nem buta, inkább túlszínészkedik mindent, azt hiszi, túljár mindenki eszén, aztán néha elkapja a gépszíj, és igencsak kijön a valódi énje. Mint most ezzel a nemkicsit tetű beszólásával.
Nem tudom, én se értem, egyébként honnan venné ezt?
Veronika pár hete kerek perec elmondta, a szülei, nevelőszülei elzárkóznak a médiától. Ezt mindenki tudomásul vette.
Erre x hét múlva Fecó kimegy a "nászéjszakára", és hirtelen előáll ezzel?
Sorry annyit nem vagyok itt hogy tudjam......,de Fecónak egy nagy baja van BUTA,nincs ezzel gond ha válalja valaki.....de mindenkinek igazat tud adni,mert sokszor nem vágja a szitukat le rendessen,akkor meg is lehetne neki bocsájtani???NEM mert akkor ha nem vágja legalább maradna csendben.
Bennem társra találtál ebben, mert én őt nem bírom elviselni. :)
Tuti a feleségétől hallotta ezt egyébként?
Maybe.......egébként akit a jelenlegi állapotok szerint kint kéne látni Sehi,a közömböségge......csak hogy ne szívjon.....,bocs a Sehi rajongóktól de eddig Gergős kamu románc,és a boxnak nem nevezhető ugrálásán kivül......mit is csinált???
Ott elég szétesett volt tényleg.
Ezt már kitárgyaltuk
1. Fecónak ha lenne erkölcsi nívója, sose vágott volna senki fejéhez ilyen durva dolgot, még feleennyit se
2. Mennyire jogos, hogy a felesége csöpögtet neki kintről infókat, miközben a többiek teljes sötétségben vannak tartva?
Ja, hogy elborul majd az agya? Attila azt tényleg simán eléri, ha akarja. De szerintem ha Gergő megüti, akkor Attila is kénytelen lenne befejezni a játékot...kórházból nehéz VV-zni...
Jogos nem szabadott volna kimondania Fecónak,az ő erkölcsi nívójával,de feletébb érdekelne hogy honann tudta meg?Veráról nem tudta meg hogy......q...va??
ma szőke képeket láttam róla
Idegei ki vannak ez a box elötti szavazáson meglátszott majdnem beremegett,hogy ő e vagy fecó..................akivel pedig balhézni fog Ati nem kétséges.........szerintem.
Erre én is kíváncsi lennék...
Na bizony ám, nálam ez az egyik legalja.
Ez már kicsit finomabban hangzik, hogy "sokat vagy fent", ezt a stílust jobban kedvelem, köszi ;)
Nem tudom elképzelni miféle meglepetéseket tartogathat... Kiderül, hogy nemcsak díler, hanem str* is volt? Mást nem tudok elképzelni, mint meglepit vele kapcsolatban. Bár ez se lenne meglepi.
Egy kérdőjellel is megértem a kérdést, köszi.
Szóval ezzel kapcsolatban én először is fenntartom, hogy a Bors, meg ilyenekben megjelent cikkek nem mérvadóak, ők bármit lehoznak, csak meglegyen a kattintás. Aki mindent elhisz a bulvársajtónak, az nettó hülye.
Másrészt, az indexes vv topikban írta valaki (természetesen az interneten is hazudhat bárki, szóval ez nem készpénz), hogy veronika anyukája tanítja az egyik barátnőjét, és bizony szó nincs róla, hogy "megtagadnák" a lányt, vagy nem akarnának kommunikálni vele, csak nem kívánnak riportokban, bulvárcikkekben szerepelni, ez tulajdonképpen egybevág azzal, amit Veronika mond.
Véleményem úgy igazán nincs, én azt szűröm le, hogy ez a "téged megtagadtak a szüleid" egy olyan frázis, ami jól jön Fecónak, de nem feltétlen igaz. (más kérdés, ha igaz lenne, mennyire lenne ezt korrekt a nyilvánosság előtt valakinek odavágni).
Én azt az erkölcsi fölényt nem értem, ahonnan Fecó szónokol, hiszen az, hogy megcsalta a kisgyerekekkel otthon bajlódó feleségét, az tény.
Nem mínősitettelek,elfogadom a tiéd id másét is csak megálapítottam hogy sokat vagy fent.........egyébként Gergő még tartogat meglepetéseket mégha hihetetlen is.
További ajánlott fórumok: