Való Világ 2011 (beszélgetés)
Ennek van ám egy nagy hátránya is. Általában mindig az szokott a sofőr lenni aki nem iszik. És ezért mindenképpen ott kell maradni a buli végéig, hogy a többieket hazaszállítsd :-)))
Sok embernek egy kis alkohol fokozza a hangulatát. Szerintem ezért iszogatnak a szórakozó helyeken.
Mostmár tőlem is:) Az biztos, hogy nem belőlem élnek.
Aha:) Annakidején én is elég sok kólát lenyomtam:)
Tőlem biztos bezárhatnának :-)))
Hát szerintem is. Én azért megittam egykét kólát :)
Szerintem a szórakozáshoz néha hozzátartozik a kulturált iszogatás is. Sőt, ifjabb korban a nem olyan kulturált is elnézhető alkalmanként. Életszerűtlen, hogy mindenki csak táncolni menjen be. Rövid időn belül bezárnának a szórakozóhelyek.
Arról nem is beszélve hogy az ilyen helyeken horribilis összegbe kerül még egy pohár víz is!
Én sem értem miért kell feltétlenül vedelni szórakozás közben.
Gergő most nem drog dealer (úgy tűnik), te mégis ezzel érvelsz ellene.
Veszélyes dolog szórakozó helyeken fogyasztani bármit is. Én éppen ezért nem ittam soha ilyen helyeken még üdítőt sem. Igaz mikor hazamentem megnőtt az éves vízfogyasztás, de legalább sosem történt baleset.
Indítsatok kampányt a drogdealerek szabadon bocsátására, hiszen ők csak igényt elégítenek ki!
Sajnos nem egyedülálló eset,hogy titokban belecsempésznek valamit az italukba,általában lányoknak!A szomszéd kislány Pesten tanult és szórakozóhelyről eltűnt a b.nője,aki reggel 6-kor hívta fel,nagyon rossz állapotban és fogalma nem volt arról,hogy mi is történt vele éjszaka,hogyan került haza stb!Elnézést,hogy eltértem a tárgytól!
Kiváncsi vagyok, hogy mutat-e valamit a szavazás eredménye (Hoxás), mert ott Gergő vezet fölényesen.
Ez is csak kereslet-kínálat függvénye. Amíg lesz kereslet, addig lesz kínálat is. Ez nálam kb ugyanaz, hogy nem a kurvát venném elő, ha hozzá járna a férjem.
Én elhiszem, hogy megtörténhet ilyen is, hogy azt se tudja, mit itatnak meg vele, bár nekem furcsa.
Gratulálok! Te egy jellem vagy! Brávó!
Nem mentem fel a daelereket, de minden tizenéves mellett nem állhat ott egy rendőr. Tudni kell az embernek nemet mondani, még akkor is, ha kecsegtető is amit ígér.
Egyoldalúan látod. Nem CSAK.
Ezen minden tizenéves átesik mikor kínálják ezzel azzal. Nagyjából két alkalommal kell tudni nemet mondani -az én esetembe nem volt nehéz- és akkor többet nem fogják kínálni az embert, mert tudják úgysem vezet eredményre.
Nem alakult ki függőség. Az első adag volt olyan dózisú, hogy tönkrevágta a srácot egy életre. És még csak azt sem tudta, hogy kábítószert kapott.
De nyugodtan mentsétek csak fel a dealereket és legyen hibás minden gyerek és a környezete.
Egyetértek, kell egy tartás az embernek, amit a neveltetés során kell hogy megszerezzen. Engem is kínáltak cigivel középsuliban és nemet tudtam mondani, az öcsémnek is akartak drogot hozni, de szólt apunak és el
Én a saját példámat tudom csak említeni. Ha én meg tudtam állni, hogy soha egy kortyot ne igyak, egy slukkot ne szívjak a cigiből, és a kábítószert is messze elkerüljem, akkor ezt más is meg tudná csinálni, mert nem olyan ördöngősség.
Persze lenni kell mindehhez az ember mögött egy normális háttérnek is.
Attila nem az internetes "bizniszben" van? Valami ilyesmit hallottam. A Tatto Cult az övé nem?
Nem. Azé a szülőé, aki nem figyel a jelekre és nem veszi észre a kialakulófélben lévő függőség jeleit.
Jó képű?....én nem úgy látom!
azt hiszem, tényleg elfogult vagy.
Tudod, a drogfüggőség nem egyik percről a másikra "érkezik", az egy folyamat, amire az anyuka/szülők nem figyeltek eléggé
Partnerségről nehéz beszélni egy gyerek esetében.
További ajánlott fórumok: