Való Világ 2011 (beszélgetés)
"Felnőttként" Évának még szánalmasabb volt a hisztije, mint neveletlen királylányként!
Egyébként épp a belevalóban mentegette magát tegnap!
Rájöttem Attilának miért kell Kinga:
A hisztis királylány egy paraszt a táblán. Éppen beér és átváltozik királynővé. Felhasználja, mint Alekosz Évát. Megvédi, bent tartja és a fináléban Kinga lesz az első kieső. Egyre valószínűbb, hogy Attila megnyeri a végén, Csaba ellen.
Végül is megdolgozik érte, és nem könnyű az út.
Hagyjuk már a régi V.V-t, kit érdekelnek már a nem létező párhuzamok...
Kinga: egy hisztis gyerek, menjen haza, rontsa ott a levegőt.
Majd visszanézem,mert már nem emlékszem mindenre.
De őt Alekosz,-ha jól emlékszem- elég jól tudta kezelni.
Én sok különbséget nem tudok tenni a két ember között. Évának is voltak józanon is ilyen kirohanásai, ha nem tetszett neki valami.
Mondhatnám a kötős feladatot, vagy a katonai hetet.
De talán még Éva sem hisztizett ennyit.
Ő leginkább akkor,ha ivott.
De Kinga józan bolond!
Szegény szülei,a nagy szeretetükkel nagyon elrontották!
Nekem azért érdekes,mert a 16 éves lányommal és a 18 éves fiammal nézve gyakran kielemezzük,hogy viselkedik.Megvan a negatív példa!
Önállótlan,elkényeztetett,mocskos szájú,rosszindulatú ember.Mindíg mindennek úgy kell történnie,ahogy Ő szeretné,különben hisztizni kezd.
Tapasztalatból tudom,nevelni nagyon nehéz és nem mindíg úgy sikerül,ahogy az ember szeretné.
DE
Nem elég szeretni a gyerekünket,nevelni is kell!
Igen, pont emiatt gondolom én is, mert én is esküdni mertem volna, hogy béna választás lesz. Mármint gyenge.
Szóval lehet, hogy vannak, akik azért tudnak meglepetést is okozni.
Mondjuk én is inkább Csabából néztem volna ki a kemény döntéseket.
Meg Attilából, de szerintem Attila lenne a leggyávább.
Még Gergő is lányt vinne szerintem. Mondjuk Serit :)))
Nem tudom,én kis esélyét látom annak,hogy "bevállalós" legyen.Bár...
Ennél a párbajnál én azt hittem Sherit viszi párbajra Vera.Nem biztos,hogy jól gondolom...
Szerintem nem merné sem Fecót sem Attilát vinni!
De Esztit és Csabát sem.A maradékból választana.
Ami ugye már nem túl sok...
Csabát max csendestársnak választanám. Attilával jókat hülyülnénk, de tudnám, hogy bármikor megzakkanhatna. Petivel is jókat lehetne beszélgetni, de tudnám, hogy bármikor hátbadöfhetne, akkor neki mennék.
Fecót megpróbálnám kifaragni.
Barátom itt nem lenne.
Szerintem is. Pedgi Fecót nem tartom rossz embernek, csak neki meg ez a mindenkivel lehetőleg elkerülni a konfliktust, túl mély.
Kiváncsi leszek, ha egyszer valóban választania kellene. De lehet, hogy őt fogják vinni és nem fogjuk megtudni.
Igen, nekem is ez pörgött le a fejembe és szerintem Verának is.
Lehet, hogy hamarosan meg is fogjuk látni.
De Fecó kit vinne? El sem tudom képzelni. nagyon nagy bajba lenne. Szerintem Petit választaná, mert minden más nagyon durva lenne neki.