Való Világ 2011 (beszélgetés)
Majd meglátjuk, hogy kinek lesz igaza hosszú távon. Majd ha 10 év múlva is ilyen töretlen lesz a népszerűsége akkor elmondhatja magáról, hogy sikeres előadó.
Attól, hogy jelenleg a sok tinilány oda van érte még igencsak egy kezdő énekes és nem más karrierjét kéne egyengetnie, -főleg ha az a személy nem is igazán tehetséges- hanem sokkal inkább arra vigyáznia ne szálljon el a népszerűségtől. Mert sok fiatal énekesnek ez jelenti a karrierje végét.
Ezeket a tulajdonságokat már az előző szériában akkor levettem róla, mikor a bemutatkozó kisfilmje volt.
Ezért nem is tudtam egy pillanatig sem neki drukkolni.
alaposan félreértettél!
valaki írta, hogy ha valakinek rövid idő alatt nagy pénz üti amarkát, akkor hajlamos nagyob lábon is élni, drágább holmikra, dolgokra költeni. Erre írtam én példának a kocsit.
jókat mosolygok a rosszindulaton.. az ember meglát egy bmw-t és már ontja a rosszindulatot...
Mögé nem nézne a dolgoknak.. :-( typisch...
ugyan.
ha jól gazdálkodik, akkor akár le is teheti a lantot. Volt kb. 500 felllépése egy év alatt. Csak 100.000 ft-tal számoljunk átlag , az 50 milla. Plusz a 12 milliós nyerménye. A kamatokból megél...
Alekosz nincs tisztában az ajándék és a nyeremény fogalmának különbségével.
Ő nem ajándákot kapott, hanem nyereményt (egy minden pontra kiterjedő szerződéssel megspékelve) -ezt mondja már el neki valaki!
:)
Ez még viccnek is rossz.
Vastag Csaba inkább azzal foglalkozhatna, hogy néhány év múlva rá emlékezzen még valaki.