Való Világ 2011 (beszélgetés)
Ja, Budapest felé a vonatok késnek....
Ja, nekem nincs vele semmi bajom, az úgy egyértelmű, hogy nem egy agysebész, de amit bírok benne, hogy ilyen régi petőfis sztereotípiákra emlékeztet, azaz ő nekem a "nyalka huszár" :)))
Igen, miközben így lenne helyes:
Most egy szünetet kis rövid nagyon tartunk :))))
az, elég uncsi már...holnap vezethetné SB a műsort.
pontosan.
de koncerten sem hadar, mindig értem, mit mond. a VVben sztem Kinga az agyára ment, azért jött ki erősebben a beszédhibája.
"Most tartunk egy nagyon rövid kis szünetet"
-megfigyeltétek, hogy mindig így mondja?
kötött szöveg volt és rendezői utasítás
RTL Barabás Éva (Fókusz) is pösze, olyan jó D.Nagy Lajososan :)
a hadarás miatt elkent az egész
akik már látták a Madáchban (én csak 15én fogom) arról számoltak be, hogy mintha valami csoda történt volna, nem hadart és tisztán beszélt.
lehet piszkálni, ha nagyon muszáj, de sztem egy nagyon kedves fiú, jó humora van, remek bulikat csinál, jó hallgatni és nézni, szval felőlem hadarhat :)
szerintem semmi gáz nincs vele a hadaráson kívül, a hangszíne elég mély, meg orros, nem csodálkoznék, ha orrsövényferdülése lenne
nálam az s, sz valahogy nem okés, de az m, n sem, ahol zárni kell (de te értesz hozzá)
fecó...hmmm domináns :) ati kifejtette a dolgokat...jó hogy nem mondta, h olyan a szaga:)
nemigen hallok én semmit az r hangjaival kapcsolatban , megnéztem most egy interjút..
jaaa hát a dénagy lajcsinak ez volt a szexepilje annó :)
bár igaz, ennyi erővel a csabának is lehet
[link]
nem tiszták az sz-ek (szerintem), talán ezért mondtam, hogy pösze
de a hadarás a legrosszabb
vannak gondok a "r" betűivel, de legalább felvállalja :) a Bikini énekese meg pösze. nagy ügy.
Nem pösze, de nem képezi helyesen a beszédhangjait, csak annyira gyorsan beszélt, hogy nem tudtam azonosítani a problémát
de nálam határozottan a beszédhibás kategória
nem zár rendesen mássalhangzóknál, vagy ilyesmi
na de te vagy a logopédus zseni :)
mert sok a gondolat a fejében...meg lehet szokni, nekem már sikerült. egyébként színpadon nem hadar.
Kingát én inkább a macik közé vetettem volna.
tudtam, hogy haza kell hoznom :)))
nem pösze, de hadar-ez kétségtelen
a vv-ben hallottam én is így kettőnél több összetett mondatot elmondani, és az a logopédusért kiáltó pösze, darabos hadarás, amit lenyomott.. hát tényleg inkább énekeljen..
de miért? olyan aranyos hangja van :)
juj,mekkora kutyák...és ugrándoznk fel...
nekem csinike, de koncerten nem volt még hozzá szerencsém , szóval csak az xfaktor alapján ítélhetek
mármint amikor beszél, nem amikor "megszólal" :)
engem úgy lelohaszt, mikor megszólal :(
További ajánlott fórumok: