Való Világ 2011 (beszélgetés)
Én nem szeretném, hogy Csaba nyerjen, inkább Attila. Ő vitte a műsort a hátán. Ha Ő ma kiesne Csabi miatt nem sokan kapcsolnák be a tv- t. Rendes, jófej srác, de semmi.... sok ilyen van mégse lesz milliomos 22 évesen.
Amúgy uncsi a műsor és hallom, hogy már febr. vége lesz?
Vera egy önző, beképzelt, rátarti ribizligizi.
Minden szavából csak az undor és a képmutatás látszik.
De azt honnan lehet tudni, hogy Attila csak jatekbol ilyen, Vera meg alapbol?
Mi van, ha olyan jol jatszik, hogy nem is vesszuk eszre, hogy csak jatszik?
Szerintem még Attila is különb valamivel,mert ő a játék kedvéért ilyen,de vera alapból.
Azt mondja,ő nem beszél úgy,mint a kocsis.Hát amit Attila anyjára mondott?Meg a számtalan válogatott kifejezés amit Petinek?
Mert kifejezetten kedveled ezt az embertípust!Pl.Kingát,Verát egyenesen isteníted:))
Mást meg a hideg rázza tőlük.
Beteg ez a szerencsétlen teljesen. Mi lesz, ha szembesül azzal, hogy a kis árubemutató videója elkelt 3000 példányban és az utángyártása folyik? Mi lesz az erényesség és őszinteség hangoztatásával?
Egyébként semmivel nem különb az általa kifogásolt másik oldallal. Pétert dagidögözte, patkányozta, stb. Miért gondolta, hogy nem kapja vissza? Primitív némber, éppen olyan bunkó, mint Attila.
Jo reggelt!
Nem akarom vedeni Verat, de most mi a baj ezzel a mondattal a baj?
Elmondta amit erez.
Szerintem az osszes tobbit zavarja, hogy masok meg bent vannak. Minden egyes ember egy akadaly a fodij elnyeresehez.
Az mar mas kerdes, hogy ugy tunik nem tesz neki jot ha ilyeneket mond, mivel lathatoan ez nem teszi ot nepszeruve.
Hat en tegnap halara nevettem magam a fejrazos lepesszamlalon...szerintem nagyon vicces volt:-))))
meg a könnyeim is kijöttek ..:-)))
Köszi szépen, ezt kerestem, mert találtam másikat is (Future World Music - Sin And Restitution).
Nagyon szép, amit linkeltél, köszi :)
Ahogy ezt olvasom..azt hinném,egy fiatal írja..
nna de Márti néni??
Ne is tessék vele foglalkozni..;)
Hát,ez a Vera megint megmutatta,micsoda rakás genya!!
"Hát engem zavar,hogy Attila még mindig játékban van"
A köcsög!Az meg mindenkit zavar,hogy ő bent van,Fecót kivéve!