Való Világ 2011 (beszélgetés)
Szerinted tegnap annak örült olyan látványosan, hogy Fecó kapta meg a zöld kendőt, vagy annak, hogy nem az Attila?
Hát igen, tényleg úgy tűnik.:)
Vera az anyázással szerintem vezeti a kocsissági versenyt.
Attilával szoros küzdelemben és Kinga is a sarkukban van :)
Hát szerintem egy ilyen facewbookos kommentet nagyon könnyű kreálni.
De nem tudom. Ha megtudta volna előtte, akkor azt is tudta volna, hogy ez titok. Akkor meg miért tenné ki a facebookra.
Ja és miért pont Angélával osztanák meg ezeket az infókat. Más hozzátartozókkal meg nem. Ha mindenki be lenne avatva, akkor folyamatosan derülnének ki a trükkök.
Szerintem ez kreáció.
Nem hiszem,mert este a nővére azt mondta a belevalóban,hogy otthon is ilyen,ők így fogadják el! És? Akkor már nekünk is muszáj?
Ezt a párbeszédet :)))))
[link]
Ja, nem nagyon stimmel, de a szövege meg alátámasztja, hogy tényleg az adás előtt írta ki. (elújságolom Nektek).:) Na mindegy, nem is lényeges, csak érdekes.:)
Én azon gondolkodom, hogy ha ez így lett volna, akkor meg miért lenne annyira lüke, hogy felteszi a facebookra?
Itt valami nem stimmel :)
Érdekes az első cikk. Vajon honnan tudhatta Angéla?
Értelmezd ahogy jónak látod!
Úgy gondolod szuggeráljuk és küldjük be neki a negatív energiát? :)és ő tőlünk veszi át a kifejezéseket? ne butáskodj :)
De!
Minél jobban szidjátok, annál biztosabban megy vissza a párbajokról!
(én meg megismerem gazdag szókincseteket)
Elvileg 160 nap és már 123-nál járnak!
Remélem vv6 nem lesz! :)
ezt te sem gondolhatod komolyan :)
Lehet, hogy csak azt adja tovább, amit ti sugároztok feléje hónapok óta!
már csak akkor lenne szép a történet, ha a hülye kis fecóka nem menne ilyenkor utána
Ugyenezt látom. persze, hogy megfutamodik, mert minden vitából ő kerül ki vesztesen, amit tök feleslegesen, bár szándékosan generált.
Bárki beszél,belepofázik,és csak mondja,mondja mondja,nincs ellenvetés,nincs másnak szó adva,olyan,mint akit beprogramoztak arra,hogy egyfolytában ócsároljon,és végén feláll,és kimegy,hogy ő erre nem kiváncsi.Pedig csak ő járt le,mint a zsebóra.
Még nézem ezt a szart :(((
Kinga?
Per, te hallod azt is, amikor Vera beszél?
Ugyanolyan mocskos szájjal, nagy hanggal kommunikál, mint Kinga, amikor rájuk jön az öt perc (inkább fél óra).
az aljas viselkedésével:) ennyi :)
sziasztok. TE jó ég, mi folyik itt? :) én is V-K párbajt szeretnék:)
Kinga akkor túl sokba kerülne a csatornának!
Vera - Kinga párbajt szeretnék. Fizethetne az RTL az ORTT-nek olyan szép szavak lennének a párbajon :)
Legtöbbször Vera provokálja ki az aljas viselkedésével:)
Én azt nem szeretném, ha megint egy "defektes" embert jutalmazna a közönség. Bár Attila kétségkívül jobb, mint Alekosz.
További ajánlott fórumok: