Való Világ 2011 (beszélgetés)
A tegnapi öf nem láttam.Majd este..Ati vagy Kinga lesz a kihívó sztem
Na, átveszi a bűnbak szerepét? Nagyon érdekes ez, komolyan.
Befestették már a csajok haját? Vagy még mindig a lenövéseket kell csodálnunk? :)
Hajnövesztő-verseny van? Akinek nagyobb a lenövése, az lesz a jövő héten a védett lilakendős...
Veronikának valami olyan foglalkozást kellene választani, ami csak az agyban tehet kárt. Mivel neki az nincsen így nem kell félnie, hogy baja esik.
Ő az aki az agyhalált lábon kihordta.
Meg fenék. Ott nem jöhetsz-mehetsz riszálhatsz egész nap. Egy köröm 1-3 óra, a különlegesebbek még több. Nincs elmászkálás. Persze trécselni lehet, de akkor is ülés egész nap egy pici helyen általában. Ez se való mindenkinek.
Elég a körömpor a tüdejében, ha nem viselt maszkot. Nem lehet túl egészséges, több órán át minden nap évekig letüdőzni a természetes köröm és a műköröm egyvelegét...
biztos nem túl egészségesek.
Állítólag rákot okoznak a vegyszerek szagai amikkel dolgoznak a körmösök. Egy 40 éves nő műkörmözött, éveken át, és azt mondták, lehet, hogy ezek az anyagok csinálták ki.
igen,mert lehet,hogy ő csak a csevegést látta miközben csinálták a körmét...valóban jól írtad,nem leányálom..
Tőlem mindent nyithat Veronika, csak a száját tartsa zárva.
gondolom, nem nagy meló kitanulni a műkörmösséget, könnyű, csevegős melónak tűnhet kívülálló számára, könnyű pénzkeresti lehetőségne, rengeteg nő visel műkörmöt, gondolom, jól megy az ipar...
(ha belegondolok, azért nem lehet leányálom ez a szakma: lakkok, vegyszerek, por, és nagyon precíz kéz kell hozzá-ez meg nem tanulható)
"Szeretnék egy szépségszalont nyitni. Hetente kétszer fodrásztanfolyamra járok, februártól pedig műkörmösnek is tanulok" – számolt be terveiről Veronika.
Miért is nem csodálkozom azon, hogy nem idegennyelvet tanul, pld.
Mellesleg itt már mindenki szépségszalonba dolgozik ?
szia! igen? ezen még nem is gondolkodtam...
á, dehogy. minek? másnak a hibája, oszt' jónapot.
talán a szülőknek is részt kellett volna kicsit vállaniuk....
Hi!
Szerintem Attila simán kihívja Csabát.
Lenyűgöző generációt nevelt a média a mai fiatalokból.
Szia! Ezzel én is így vagyok sokszor nem nézem, elég a bemutató is, mert úgyis mindig csak vitáznak nem is akárhogy. A lényeg az, hogy ilyen bandát még nem láttam.
Ti nem találjátok már unalmasnak a VV-t? Az elmúlt héten én egyre jobban kezdtem unni, sokszor nem is nézem, csak a háttérben megy a tv, de volt, hogy el is kapcsoltam. A múlt szériában a végén se untam, de ezek most olyan szürkék, búvalb@szott fejűek...
honynak igaza van fecóka védett..na bakker :D
Azért lehet, hogy Csaba drukkerek megnyomnák Fecót, nem?
nagyon belejöttél :)
a lényeg,ha így állunk akkor Ati legyen a kiválasztott és vigye fecót...majd ma kiderül minden..azért kíváncsi lennék,hogy Attila mennyire erős kint,lehet visszamenne 67%-33%
További ajánlott fórumok: