Való Világ 2011 (beszélgetés)
Ez a bujócska ez jó fej dolog :)
És Vera találta ki???
Na végre :))
Csak a jóindulatú primkó oldala jött már megint elő.
Aztán meg megint vicces lett.
Hát ez nem semmi.
Sziasztok!
Valaki belinkelné nekem azt az oldalt, ahol lehet nézni élőben az összefoglalót, mert sajnos nem működik jelenleg a Digi, de szeretném nézni a mai részt is.
Köszi
szerintem nem.
A Spektrumon biztos megy valami hasznosabb.
(OFF:
brutál,ahogy az RTL befejezi a fimeket...az utolsó mondatot majdnem levágva....se végefőcím, se semmi. Tarzan elbúcsúzott, a következő másodpercben meg már valami tamponreklám, vagy bármi....értem én, hogy a reklámbevételekből élnek, dehát akkor is .....nem mintha annyira jó lett volna ez a tarzan-rajzfilm, sokat levont értékébő Kovács Ákos éneklése, de azért mégiscsak!!!!)
a hálószobán ablak sincs....milyen szag lehet már ott???????
brrrrr
Belegondoltam:
Be vannak zárva hónapok óta. Riválisok, és bármennyire is haverkodnak össze valakivel, akkor is ellenfelek.
Én meg tudom érteni/át tudom érezni, hogy szükségünk van testi (nem feltétlen szexuális) kapcsolatra, csak olyan összebújósra, megérintősre....nem tartom "kis k*rvának" Serit , mert Csaba felé sodorta az ár. Működik a kémia....nem lehet ellene tenni.
Melyik pasi ne kattanna rá Serire...
...most hogy Gergő kiment jöhet a következő,amúgy Serinek is mindegy szerintem csak legyen valaki.
a komment is komoly :))) igaz lehet:
"Szerelem? Ne hülyítsenek már! Egyszerűen arról van szó, hogy 3-4 hónap megtartóztatás után egyszerűen dugnának már! Nincs evvel semmi baj, csak nevezzük nevén a gyereket! "
Mennek oda be azért kintről.....meg Atti is volt kint, lehet, hogy benyalt egy kis ovis vírust.
Meg a bevitt cuccok sem sterilek!