Való Világ 2011 (beszélgetés)
Csaba egyből beszólt Attilának. És jogos is volt, mert Attila honnan is vette, hogy Csabához nem kötődik senki? Ezt inkább így szeretné.
Szóval jó, hogy ezt nem hagyta szó nélkül.
Legyen csak bátor. Legalább ő :)
A szervezők biztos láttak még benne fantáziát.:-)) Kell egy ennyire sötét nő is a villába úgy voltak vele.
De a tervük be is vált. Ugyanúgy elhisz Cristofelnek is mindent , mint Alekosznak.
Milyen valóság show az ahol fodrászok, pedikűrösök manikűrösök úgy járkálnak ki és be a villába, mint mi a sarki közértbe?
Nem az lenne a játék lényege, hogy a külvilággal ne tudjanak érintkezni?
Én már azon tűnődtem, hogy lehetséges, hogy az Alekoszos műsor után megint ezt a nyávogó libát választották?!
Ennyire silány volt a felhozatal?! ...
Nem láttam a beszavazó show-t.
én nem értem , hogy mi volt ebben a kiválasztásban a taktika...hisz egy olyan embert választottak ki, aki valószínűleg "gyenge"majdnemhogy bárki ellen.. ilyenkor nem az a taktika, hogy az erősebbek essenek ki??
De én várom vissza, remélem Attilát viszi ki, és visszajön :)
Ja, azt, hogy gyáva lenne egy gyenge embert kivinnie.
Ahogy eddig beszélt, az alapján Cristofelt viszi ki szerintem. Attila lenne az igazán jó és tökös döntés és remélem, hogy valóban nem egy lányt visz, mert nekem utána már nem lesz szimpatikus.
De minimum abból kellene választania, akik rászavaztak és akivel nincs jóban.
Amit már korábban is mondtam. Az emberek szimpátia alapján szavaznak és nem erőviszonyok miatt. Aki gyenge választást csinál, az sokat esik a szimpátia listán.
Csabában azt szeretik, hogy értekeket képvisel. EGy ilyen választás sok embert kiábrándítana.