Való Világ 2011 (beszélgetés)
Nekem is ezt tetszene, de akkor miért nem Attilára rakta a jelét? Szerinted Vera ennyire zavarja?
:)
Na mindegy. Ha jól értettem, akkor Cristofelre célzott, hogy vinné.
De mivel már tett egykét lépést mostanáig, ami már nekem nem tiszta, így már szinte bármi belefér. Ha Attilát viszi, akkor nálam azonnal nyert :)
:))
Szerintem Attilát, de félek, hogy még korai lenne. El nem tudom képzelni, hogy kit akar kihívni. Utalt már erre?
Pedig olyan jó lenne, ha épp ő ejtené ki Attilát.
Ha visszaemlékszel, akkor itt is mindenki le volt döbbenve, hogy hogy a fenébe nyert Gombi. Gondolom nem csak itt. Ha Jerzyt akarta volna bejuttatni a csatorna és nem számítanának a szaavazatok, akkor minek is kellett volna trükközgetni? Egyszerűen ő nyert volna, azt kalap kabát.
Emiatt lehet érezni, hogy erőltetettek ezek a be akarta juttatni, tehát ki kellett találni valamit elméletek.
Ha ő döntene, akkor bejuttatta volna, azt kész.
Jerzy nem véletlenül került be a játékba. Behozták valami olyan okokra hivatkozva , hogy az ellenfele csupán néhány telefonról kapott sok szavazatot.
Hol van ez kiírva, hogy nem lehet ilyen? Nem az a lényeg ki mennyit kap? / már ha tényleg kap :-))))/
Bezony. Na már megint lesz egy valami, amiben egyetértünk?
Beszéljünk arról, hogy szerinted kit hívjon ki Csaba. :)))
Így van. Szerintem nincsenek itt ilyen hátsó mindenféle érdekek, amik Csabát kiejtenék, ha Attilát hívná ki.
Olivérre is azt hitte sok ember, hogy őt nem engedi a csatorna veszni. Aztán bőségesen kiesett.
Bécire is mindenki azt gondolta, hogy simán leveri Jerzyt, aztán bőségesen kiesett, mert eltaktikázta magát.
Nem állnak meg a lábukon ezek a minden le van zsírozva elméletek. Utólagosan persze bele lehet mindent magyarázni, de érdekes módon előtte meg pont az ellenkezője mindig a magyarázat :)
Ennyit az összeesküvéselméletekről :)
Elfelejtkeztél Péterről! Ő is nagyon ellenszenves, és ő is roppantul tudja keverni a sz@rt.
Nem vagyok benne biztos, hogy ha Csaba meglépné a legtökösebb lépést, és kihívná Attilát, hogy nem Csaba menne vissza.
Maradna bent Attila nélkül is sok ellenszenves, sz@rkeverő játékos.
Sok embertől hallom ezt a tökösség szót. Olivér is nagyon tökös gyerek volt az előző szériában mikor kihívta Bécit és kint is maradt.
Az előző játék Olivér és Béci közti ellentétre épült. Mindkét játékos a másikban emberére akadt. És Olivér azzal, hogy kihívta Bécit elrontotta az RTL klub játékát. Bosszúból elég szépen alázták őt a párbajon. Lehetett látni, hogy direkt lejáratják, mert belecsinált a ventilátorba.
Egy Csaba -Attila párbaj elkerülhetetlen, de én azt gondolom erre nem most kellene sort kerítenie Csabának, mert akkor Olivér sorsára jut.
Nem jó ómen az aranytojást tojó tyúk farktollait tépkedni.
Márpedig Attila, most az RTL számára aranytojást tojó tyúk. Ő generálja szinte kivétel nélkül az összes balhét. Éppen ezért nem engedik kiesni, mert akkor ellaposodik a műsor.
Mert kérdezem én, ha kiesne mit láthatnának a nézők? Kicsit játsszunk el a gondolattal!
Nagyjából ez a kép van a szemem előtt. Fecó egyedül sír a nyugiszobában. Gergő és Seherezádé egymás szájának ph értékét vizsgálják. Annamari a kismalacot az ölében tartja és vakargatja. Veronika és Christofel játssza a jaj de szeretlek, jaj de utállak játékot.
Attila egy nagyon ellenszenves játékos és éppen ezért kell az RTL klubnak.
Az miért lenne böszme?
Szerinted nem lenne esélye ellene? Vagy azért böszmeség, mert lányt hív ki?
:))))))
A pogány mindenit, mi? :))))
Hű de jó húzás lenne. A nép is ezt akarja, de sajna szerintem nem lesz ennyire ütős Csaba, pedig ezzel keményen megalapozhatná a végső győzelmét is.
És amúgy kint is hagyná Attilát, mert rengetegen beindulnának a szavazásra. Rengetegen. :) Az emberek ki vannak éhezve már a tiszta, bátor döntésekre a sok xarakodás mellett :)
Szia.
Csak az István a királyból tudnék idézni:
Mondd, te kit választanál?
:)