Való Világ 2011 (beszélgetés)
Szia!
Miután rákerült a kendő, már nem volt annyira biztos benne, hogy Attilával akarja megmérettetni magát, már Seri is benne van a pakliban. Egyébként ma lesz a kihívás.:)
Sziasztok!
Kit visz ki Fecó? Elaludtam tegnap gyerekaltatás közben :DDD
off..csak bekukk..ha ezt a fórumot lkátom,mindig Csaba doki neve van legfelül...))
Azt álmodtam,hogy vv topic tali volt valahol..
ott voltunk páran..Dokira és Soilarra emlékszem..Csaba te majdnem 4 méteres voltál,már messziről láttuk,hogy jössz..az álmomban egyáltalán nem voltál döbbenetesen magas..senki sem figyelt fel rá..:)
Na most ezt én nem teljesen hallom, mert nagyon nagy a háttérzaj.
De nem tudom, hogy észrevetted-e, hogy Vera azt mondja: Ezt elkúrtam, igazad van.
Ez érthet volt és az is, hogy egész végig bólogatott Petinek, amit én nem értettem, hogy mi is a téma.
Szóval mit kellene ebből látnunk?
Miért?Ő maga többször mondta közben,hogy igazad van,ezt elb...tam,f....ság volt részemről,megérdemlem,bármit mondasz.
Akkor miről beszélünk???
Persze, hogy nem megoldás, de ahogy ez a szitu fel volt generálva, abba az ő konfliktus kezelési technikáival nehéz jól kijönni.
De pont meg is érdemelte, mert ő is ráugrott Verára előző nap, mármint a sztorijára.
Nekem sem volt szimpi az elején. Nem tetszett, hogy előadta, hogy mekkora a szerelem Claudioval, közben meg 1 hét után Gergő karjaiban landolt. Ha meg nem is volt már együtt Claudioval, akkor meg nem értem, miért ez volt a "belépője". Így akart érdekesebbnek tűnni? Ennek semmi értelme.
Valaki itt éjjel írta, hogy Seri még mindig azon agyal, hogy miért nem elég jó Gergőnek. Szerintem messze nem erről van szó, hanem arról, hogy (jogosan) elvárt volna egy korrekt lezárást, még akkor is, ha Gergő nem tervezett vele hosszú távon. Az lett volna korrekt, ha Gergő leülteti és elmondja, hogy "szép volt, jó volt, de köszönöm, ennyi. Csak játszottam Veled, többről nem volt szó. Emellett bántani nem akaratlak, sajnálom, ha így történt."
Szeriintem Serinek ennyi kellene, nem több. Csak azt nem tudja elfogadni -mert nehéz elfogadni-, hogy vannak olyan emberek, akik nem képesek normál lezárásra. Addig, amíg ezt nem fogadja el, addig leszenek elvárásai a Gergő felé, de teljesen feleslegesen, mert Gergő nem az a típus, aki ebben partner. Vannak ilyen emberek, ennyi.
Előről az egészet???
Ez jó ötlet :)))
Oké, asszem vágom :)
Attilának csak látnia kellene a szemétől és rájönni, hogy mint Seri pasikban, ő nőkben a zűrös lányokhoz vonzódik :)
Megyek dolgomra. Tudtam, hogy ittragadok, ha csak egyszer is hozzászólok a fórumhoz.
Utolsó héten elcsábulni!? Ne már! Szégyen:D
Szép napot mindenkinek!
Nem is az,hogy "nem tudta"...Hanem az,hogy Kinga TÉNYLEG nem olyan,mint amilyennek ő képzelte.
Így van,Kinga többször elmondta,hogy ő nem szereti Attilát,nem vonzódik hozzá,stb.Ehhez képest aztán leírta a levelében,hogy "beleszeretett Attila lelkébe".Aztán bejátszanak egy ilyen fürdőszobai jelenetet Kinga és Gergő közt,és Kinga is ecseteli Diának,hogy neki mennnnnnnyire bejön Gergő.Én nőként úgy érzem,hogy ezt Kinga máshogy tálalta Attilának is,meg máshogy pl.Dyának, szintkülönbségben: Attilának csak annyit mondott,hogy ja,bejön.Dyának meg hogy mennyire bejön.És ilyen után nekem is rosszul esne,ha még ezek után tőlem,Attibogyótól elvárná a kiskirálylány,hogy álljak oda mellé teljes vállszélességgel minden alkalommal....Lehet,hogy ez így leírva nem igazán érthető,de nem tudom jobban elmagyarázni.
koszi :-)
En meg gondoltam, hatha nem akart Feconak nagyon benyulni ezert csak kozelitett :-)))))