Való Világ 2011 (beszélgetés)
Én azt mondom a nyeremény összességében /pénz, lakás, autó/ nem ér meg annyit, hogy hagyja az ember magát, hogy úgy beszéljenek vele, ahogy Veronika, vagy Attila teszi.
Persze ez csak az én véleményem. Eszter biztos tisztában volt vele mi vár rá és gondolom jóval józanabbul tud gondolkodni mint én.
Múltkor még ő is ezt mondta. :)
Én ezt Csabánál erőnek éreztem volna és sok ember jobban kedvelte volna. Azok is, akik várták volna tőle a bátorságot. Szerintem Esztertől senki nem ezt várja. Neki ezek nem olyan nagy ellentétek.
Tehát akkor ne taktikázzon :) Válassza azt, akit nem kedvel.
Nem úgy, mint Csaba. Nála szerinted az volt a jó, hogy azt válassza, akit le tud győzni. Mert ugye nyerni mentek be.
Akkor van különbség? :)))
"Ha kiesnék akkor is jobb lenne, mint naponta hallgatni miket beszél rólam a pont agyával."
ezzel nem értek egyet! Nyerni mentek be, ha ez nehézségekkel jár, azt is állniuk kell!
Egy biztos. Én Eszter helyében nem engedném, hogy egy olyan kis rüfke úgy viselkedjen velem, ahogy azt Veronika teszi vele.
Rövid úton rendezném, méghozzá úgy hogy kihívnám párbajra.
Ha kiesnék akkor is jobb lenne, mint naponta hallgatni miket beszél rólam a pont agyával.
Alkalom szüli a tolvajt..nem???:)
Bármi is lett volna köztük akár egy laza "cumi"érdekesebb lett volna!!
De okoz majd szerintem még meglepetést nekünk VV Eszti:)))
Persze ebben teljesen igazad van. Ez végül is egy egyéni játék.
Viszont én azért látok Eszterben annyit, hogy arra nem fogja tenni aki mellette állt eddig.
Mert akkor ezek után, ha véletlenül bent maradhatna sírhatna, hogy őt senki nem hallgatja meg .
Hogy Cristofel mennyire volt Veronika pasija az számomra kétséges.
Ha az lett volna, akkor nem is tesz ajánlatot Eszternek.
persze ez nem azt jelenti, hogy Eszternek rögtön kapni kellett volna az alkalmon.
Mondjuk ez alapvetően jellemző, hogy mást könnyebb természetesen elítélni, mindenesetre azért ez nagyon sokat ejtett rajta ez a sztori.
Pont Cristofellel és úgy, hogy mindenki láthatja a TV-ben :) Hát nem semmi :)
Lehet, hogy azért, mert még sosem volt olyan pasira, akire az ízlésének megfelelően vágyna és így nem tudott ezen uralkodni.
Azért lenne tőle furcsa, ha Dyát választaná, mert ő nem tette rá a jelet, illetve, ha jól tudom - bár ebben nem vagyok biztos- ő a csapatjátékban is mellette állt, nem akarta átküldeni a csíkosokhoz.
Én a helyében Verát vagy Veronikát hívnám ki.
Sziasztok! Szerintem egyébként Eszter ott rontotta el a dolgokat, hogy miután kiderült a Chris-szel való kavarás, nem mutatott megbánást. Én remélem Dyát viszi.
Észrevettétek, hogy Kinga, Dya és Sehi mennyire hadarnak?
Én is látok rá elég elég nagy esélyt.
A másik személy akinek még esélyt adok erre az Annamária.
Persze mindkét fél esetében csak akkor, ha ilyen marad.
Tudjátok ki nyeri a VV5???
én tudom:)
:))))
CSABA