Való Világ 2011 (beszélgetés)
Gondolom nem akart úgy járni mint Dyánál, hogy azt vágják a fejéhez hogy olyant visz ki akivel neki semmi baja nem volt és nem is tette rá a jelét(Kinga Veronkára tette és vica versa). De ahogy felvezette Shadi kihívását az felért egy fenyegetéssel(Kinga te leszel a következő ha megint én leszek a kiválasztott, ill. Attila többet ne tegyétek rám a jelet ha nem akarjátok hogy Kingát kivigyem tekintetek és utalások).
Így tényleg nem maradt egyedül, bár szerintem Sehi Kinga kihívása esetén is melléállt volna hiszen utálja Kingucit mivel Gergővel flörtölt...
Annyiban más az eset, hogy így Veronika és Csaba és talán Gergő kivételével azt az ígéretet tette hogy őt fogja mondani ha kérdezik kit vár vissza.
Én remélem hogy Eszter megy vissza, és a következő kiválasztott feltéve ha nem szerzi meg a lila kendőt szerintem újra Csaba lesz, ha megint övé lesz a lila kendő akkor meg Kingának és Veronikának van nagy esélye a kiválasztottságra.
:-))) azon én is jót mosolyogtam...
Én is azt gondolom, hogy Shadi megy vissza (bár nagyon nem szeretném), de vele "nézettebb" a műsor, mint Eszterrel...
Nekem Shadyval nincs bajom..bár már régen néztem összifoglalót..inkább maradjak csendben?:)
Eszter szimpi lett volna,ha kingát,vagy veronikát viszi..
így inkább azt mondom maradjon kint..Shady vissza..
Igen! - ezt már régebben is írtam! -de most egyik ki fog esni!
...ha Shadi esik ki, akkor a villában Atti lesz a "király"! - senki nem mer szembeszállni vele!
.....ha Shadi megy vissza, akkor nagy veszekedésekre lehet számítani!
Este kíváncsi vagyok mit fog az rtl klub előtérbe helyezni. Eszter jó viszonyát Ördögh Nórával, vagy azt, ha Shadi megy vissza akkor talán több konfliktus helyzet lesz a villában.
Fel van adva nekik a lecke kit juttassanak vissza.
Kövezzetek meg érte, de a tegnapi diploma kiosztón tetszett, ahogy Shadi kifigurázta a többieket! Ahogy reagáltak rá, az számomra sokkal visszataszítóbb volt!
Eddig Eszternek drukkoltam, - meg talán most is, - de ahogy Attila és társai viselkedtek, az Shádi malmára hajtotta a vizet!
Shádi az egyedüli, aki szembe mer szállni Attilával. .....ha kint marad, akkor semmi sem vet gátat Attila és Péter akaratának!
Hacsak Attilával jópofizott volna, de Kingától is bocsánatot kért, hogy ráijesztett a kihíváson, szememben itt csökkent Eszter, én nem hiszem, hogy őszintén így áll hozzá Kingához a történtek után.
Ha velem beszéltek és viselkedtek volna így egy jódarabig nem tudnék átlépni ezen.
Én nagyon remélem, hogy Eszter fog nyerni.
Én képtelen vagyok olyan összefüggésben szemlélni az adott villalakót, hogy másra milyen hatással lehet benn. Én a személyisége alapján döntök arról, hogy kinek szurkoljak.
Nagyon függ a holnapi eseményektől. Szerintem Eszter az elején fullra vezetett. Aztán amikor meglátták, hogy Attilával jópofizott és örült, hogy Attila megdícsérte, akkor csökkent a támogatottsága és mióta Shadyt többet mutatják mostanában és voltak Attila felé beszólásai, így tovább nőtt a szavazótábora.
Úgyhogy ez akár fordíthat is holnap.
A mostani helyzet alapján azt mondom, hogy még Eszter nyerne.