Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Való Világ 2010 (beszélgetés)
Na azt a tükröt sem pucolnám meg:))
vén is cigány is hát szégyeld magad, te diszkriminátor:))))))))))))
ahhaaa,így már értem,én meg azt hittem,hogy van ilyen,mondom szégyen ide,szégyen oda,rákérdezek,mert nem ismerem:D
jó vagy így gyógyszer nélkül is,ne vedd be:)
:)))))
Megkérdezném győzi helyében majd tőle, hogy miért volt kiakadva annyira Éva köpködésén? Magát nem köpte még le tükörrel szembe?:))
Azért!Nem bánthatod a barátom:))
Húúúúúúúúú. Kicsit visszaütött ez a fogadósdi. Akkor legközelebb majd ne Jerzyre fogadj, hanem Anikóra. :DD
Oh köszönöm.
Ez a válasz még az igazi Alekosznak is tetszene. :):)
hát mer már azt hittem, hogy Gigi nyer, vezetett, mint állat, aztán vesztett. Ez fájt :)
:):)
Neked persze hogy válaszolt.
Hozzád szólt. Csak hogy holnap elújságolhassa, hogy társalogtatok. :)
akkor esetleg ha megcsinálod a hurokformációt oda-vissza, az lehet, hogy segít és meglenne a gyógyszered... :))
Na végre győzit átöltöztették.
én is érzem a különbséget. szerintem a szóval nincs baj, azzal sincs, ha használjuk, mert ez a valóság. ha nem helyesen használjuk, akkor van baj. vagy ha jelzőként.
Mikor meg majd erzsi esik ki tükörrel fogják beborítani a stúdiót:)
6 kitüntetés :)
Még szerencse, hogy ma délelőtt volt egy megérzésem, különben agyon fogadtam volna magam :)))
Inkább küldtem volna sebhintőt,és gézt..ahogy látom,mindjárt box lesz..:)
Akkora elánnal írta ezt a hozzászólást,mintha csak én éljeneztem volna.Ha ilyen indulatok vannak benne,gondolom olvasgatott már itt egy ideje,de miért pont nekem válaszolt az számomra rejtély
valaki küldjön piát a gyogyszerre:)
Én akkor is kimondhattam azt hogy cigány egy este 16X amikor Gyurcsány kitalálta, hogy az csúnya szó.
Elénekeltem a Vén cigányt. Még meg is tapsoltak érte, pedig elvileg tilos volt. :)
Ő csak egy dalt idézett akinek válaszolt az cigányozott.
További ajánlott fórumok: