Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Való Világ 2010 (beszélgetés)
Azt mondják jó ha van:)
Nem tudom,h így van-e,soha nem volt pénzem,h kipróbáljam:)))
Nekem meg az tetszett, hogy nem ment Anikó stuffolására. Mármint az inkább akkor, amikor Anikó mondta a magáét. A lopásnál jaja. Az lehet, azt nem is figyeltem :)
A pénz nem boldogít :-))))
A fele is boldoggá tenne:)
Jerzyt mindenki elbagatelizálja, azt gondolják őt a döntőben könnyű lenne már kicsinálni és először a veszélyesebb ellenfeleket kell eltüntetniük.
Én erzsit annyira nem bírom.Semmi bajom vele emberileg egy nagyon jószívű fiú de nekem nyámnyila én olyan pörgős vagyok hozzá képest.
Csak hajrá Laci!
Okés, én megszavazlak Téged győztesnek (ha osztozkodunk).;)
Köszönöm.:O))) Ez a 3-ik próbálkozásom. Elvileg végleges.
Az első alakalommal 1 évig ment, fogadalomból, aztán kipróbáltam, hogy milyen is volt. Visszaestem :O)
Nekem az nem tetszett Laciban, hogy mikor sátorban éjszakáztak(Ő, Anikó, Alek), és Béciék loptak, akkoe Anikó annyira kérte, hogy menjen ki és szóljon, de nem ment:-(
Úgy veszem ki, hogy Laci tart Bécitől:-(
Szerintem nem vinné, mert ahhoz túl gyáva. Maradna szegény Jerzynél.
Ez jó variáció lenne akkor drukkoljunk ezért:)
Ha nagyon oda kellene adni vkinek akkor Laci de inkább nem adnám egyiknek sem,jó lenne az nekem is:)
Alekoszék nem számolnak azzal, hogy ha Laci, Béci és Jerzy is Alekoszra tesz akkor Alekosz megy párbajozni. Aki szerintem Lacit vinné.
Azért,mert már nem! Gratula!
Na pl. Jerzy szerintem is megérdemelné.
Mostantól hajrá Laci és Jerzy! Okés rbarso?;))
Én abban reménykedem, hogy amennyiben Éva és Alekosz nem gondolja meg magát, akkor Béci lesz a kiválasztott, aki Anikót viszi ki és természetesen kinn is hagyja. Ha nem így lesz, Anikó ott lesz a fináléban és okozhat meglepetést.:/
Egyiket sem szeretném:-(
Anikónak így is meg lesz a helye a médiában. Bécit meg felkarolja Majka, vagy L.L.Junior...
De akkor ki érdemelné meg?
Én sem gondoltam, inkább tartottam tőle. Igen, ez a helyes megfogalmazás.;)
Ez nekem is megfelelne :-)))
Nagyon, sőt feltűnően sok.;)
Mostanában tudjátok kit látok győztesnek?
Bécit v Anit.
Remélem csak álmodom:)
Hajrá Laci!
Azért, mert addig igen, vagy, hogy már nem ? :)
Meggyüttem' egy kicsit:)
Én is esélyt láttam addig Aleknek.
További ajánlott fórumok: