Való Világ 2010 (beszélgetés)
Ha valakiről úgy gondoltam, hogy őt kerestem, akkor miért hagytam volna elmenni magam mellett? Csak mert ő 15 évesen leragadt valakinél? Egy ilyen volt mondjuk és ő a párom, de az dobja rám az első követ, aki elment volna mellette.
Nem rámászni kell mindenkire, hanem ilyen esetre gondoltam, nem szórakozásra. Szerelemre.
Mondjuk én fair játékos voltam, mert engedtem, hogy újra próbálják. Félreálltam, semmire se mentek vele. Na, mindegy, szerintem is Olivérnek kellett volna eszének lenni, Anikótól nem várom el, bár tény, hogy normálisabb viselkedés lett volna.
A kimagyarázás sajnos nem segít,és ez benne a jó.
Ha rosszat teszünk,jön a következmény.
Ha van kimagyarázás,ha nincs.
Egy szó,mint száz,felesleges.:-)
Hát én sem tettem jól,hogy 18 évesen férjhez mentem,de ezen már tudok változtatni:)
De ez sem jó módszer,hogy egy két hónap alatt húúú,de szerelmes már a nemtudomén hanyadikba!
Fújj :O)))
Az én párom is. Csaképpen van korrekt mód. Erről zsolozsmázok :))))
Tudod,én úgy gondolom,hogy ha az igazsággal bántanak meg,és az fáj,akkor az nem gond.
sokkal többet ér,mintha nem bántanak meg,de hazudnak,vagy őszintétlenek hozzám.
De a mai világban a lányok egyre inkább húzzák ki a korhatárt és a gyerekszülést.
20 évesen még elég kevés a tapasztalat,és nem olyan biztos az hogy túl sok huszon egy-két évesnek megvan ez az értékrendje.Ebben a korban még mások számítanak,mint a komoly felnőttes gondolkodásmód.
Sőt,szerintem ez pont határvonal.23-25 éves korra alakul ki lassacskán.Már akinél.De ez is a tapasztalatokon és a rálátásán múlik.
20 évesen még nagyon gyerek ehhez.
Így van:))
A (már ) férjem,mind a kétszer társas ember volt,de engem nem érdekelt .:))
Na most fújjoghatsz:DD
Ez lehetetlen.
Az őszinteség,mindenképpen megbánt másokat,és abban a pillanatban,senki sem tudja értékelni,csak felnőtt korban....bár abban sem.
Ha nem kellünk valakinek igazán,az így is úgy is megbánt minket ,nem?:))
Jó azért ne essünk a végletekbe...no meg én sem szeretném hogy a lányom 20 évesen szüljön...
Anyum is 21 évesen szült, mai napig együtt vannak még sem örült volna szerintem ha én is így teszek...anno más volt.
Milyen tini? A tini tizenévest jelent!
Nekem már ilyen idős koromban volt egy egy éves fiam,és az apján kívül nem is volt más az életemben.Tini hmmm!
Azt ne keverd az értékrenddel. Az sokszor gyávaság és kényelmesség.
A másik oldal, amiről te beszélsz, az meg szerintem teljes önzőség, ami meg is bosszulja magát.
De hát csak ki kell próbálni. Az élet megmutatja, hogy mi a helyes :)
Na majd ha megkapod, akkor nem fogod ezt mondani arra a nőre. Persze ne kapd meg, csak ha ...
:O)))