Való Világ 2010 (beszélgetés)
Lacit én is nagyon sajnálom. Soha nem csináltam még ilyet, de írtam neki egy levelet. :)
Gigivel is szimpatizáltam, amíg bent volt. Egy valamit még mindig bírok benne, azt, hogy olyan nyugodt tud maradni minden helyzetben. Úgy értem, hogy pl. az Éván nagyon látszik, hogy izgul, amikor a riportszobában nyilatkozik vagy ha élőben szólítják meg. Tordason is látszott, Gigi meg minden izgalom nélkül szerepel. :)
Na az csalódás volt nekem is, hogy Gombi Éváékat nyomja. Igazából csak azért drukkoltam neki, mert számomra ő egy olyan ember volt bent, aki nem bántott senkit, lelkiismeretesen megcsinált minden feladatot. Jerzy is ilyen, csak Gombi a paródiákban nagyon jó volt. Annyira Gombi se volt kedvencem, úgy voltam vele, hogy azért ő, mert vakok közt a félszemű a király. :D
Pedig amúgy a hideg kiráz a "szépfiúktól". :)
Szerintem Anikónak nem sok.
Lacit nagyon sajnálom,hogy kiment.
Neki drukkoltam.
És Giginek.De a párbaja napján nagyokat csalódtam benne.És azóta is.
Jerzsy megérdemelné.
Remélem ő jön vissza.
Hát oké, de most Gombi Alekosznak drukkol, meg Évának. :(
Nekem már csak Jerzy az egyetlen, akiben nem láttam olyan nagy hibát. :)
én már elég régóta ebben reménykedek. Ezért keresek mindig kétségbeesetten valakit, aki legyőzhetné. De a többiek is gázok :)
Na így maradtam drukkerolható lakó nélkül :)))
Igen :)))
Amikor megtudtam, hogy nem is ő volt, akkor nőtt a szememben :))
Csak aztán másmiatt meg leromolott :)
Én is elborzadtam, hogy te jó ég milyen ember, aki ilyenekre vetemedik. Az nagyon nagy volt, mikor Alek pizsijéből kiesett Éva bugyija és ráfogták, hogy Alekosz abban aludt :D
Nem tudom miért nem tagadta le, de így még viccesebb volt. :D
Viszont ott tetszett Alekosz, hogy nem tagadta le. :)))
Először még nem tudtam, hogy Olivér volt és azt hittem, hogy Alekosz teljesen perverz :)))
Nekem Alekosz minden téren lejebb van színvonalban, mint a Kasza. Nem is tudom hányszor megnéztem már azokat a videókat, amin a Kasza szerpel, de ahányszor nézem mindig jókat derülök. Junior bedőlése főleg azért volt számomra mókás, mert még a Béci fel is sorolta neki, hogy ki mindenkibe volt már szerelmes Anikó.
Mondjuk nálam nevetés terén a prímet az viszi, amikor Olivér bugyikat rakott Alekosz ágyába meg pizsomájába. :D
Na én is teljesen így voltam vele. Junior béndzsó volt, főleg, hogy bedőlt Anikónak :))
Kaszán meg szétröhögtem magam :)))
Az ilyen embereket imádom. Másoknak ez Alekosz, nekem ő sokkal lejebb van szinvonalba :) Mármint humor szinvonalba :)
Jó hát igazából csak nevetek Éván, de eggyűtt élni nem tudnék vele!
Próbálok PC-n fogalmazni, de vmi olyasmi van h Éva már rátért egy útra az életében és nem tudom h le tud-e térni majd róla!
Viszont Anikó még fiatal még megtanulhatja a leckét!
:)Örülök.
Ma erre "buliztam" itthon.:))
Kell a szürke hétvégékre egy kis napfény.
Igen, ez is jó :) Más, de ez is kellemes.
Nicholaséba az tetszik, hogy amikor a magasat kidobja, az olyan sejtelmes :)
Igen, detto.
De a tiéd is tetszik. Kaszát meg úgy ahogy van bírom. Mióta most jobban megismertem.
nagyon jó a humora :)
Igen erre gondoltam :)
Nem tudom miért, de nekem Éva az első perctől zizi. :)
Vagy ha már az igazságot fejtette volna ki, akkor viszont még keményen meg kellett volna védenie Jerzyt. Az lett volna felelősségteljes.
Kb úgy, hogy "azt hiszem félrevezettem Jerzyt és nagyon sajnálom, hogy ő most annak ellenére, hogy ennyire bízik bennem én mégsem neki tudok most drukkolni, pedig megérdemelné".
Na ez is igazság lenne és nekem kerek is. :)