Való Világ 2010 (beszélgetés)
Abba belegondoltál, hogy mennyibe kerülhet egy ilyen szpot ennyiszer főmusoridőbe? Olivér szpotja.
És erre nem jelentkeztek 12-en.
Hát ez azért elég égő.
Szerintem még Fásy Ádámra is 200 jelentkező lenne.
Akkor itt most mi van?
Ne aggódj doki, riherongy nőket bőven fognak találni..
:)))
Alekosz meg tovább motiválta, hogy folytassa csak.
Jerzy nem olyan hülye, mint amilyennek néha látszik :)
Azért az nem semmi, hogy gyakorlatilag 12 nő nem jelentkezett a műsorba, úgy, hogy már mióta megy a reklám.
Illetve 12 olyan nő :)
Hát tuti, hogy nem kevés pénzt keres most Alekosz nevével. :)
Akiket meg így megkeresnek, azok meg lehet, hogy szintén a pénz miatt, vagy a hírnév miatt be is vállalják, de előtte nem gondoltak volna arra, hogy bemenjenek. Így nem Alekosz miatt mennek majd, hanem a karrier lehetőség miatt.
Ez várható volt, és a korteskedésével nyilván nem ingyen szorgoskodik, hanem a csatorna megbízásából.
Utána már csak egy casting kell, hogy kiválasszák a "legbevállalósabb" nőket, ahogyan Benkőnél tették.
Igen, ez nála előre eltervezett magatartás, a tegnapi vacsoracsatás alakítása is ezt szolgálta, amikor az evőeszközökről értekezett kimódoltan és hosszasan, hogy magát fényezze a nézők előtt.
Ő már a célban van, nagyot veszíteni nem tud..
Hali!
Én nem értem, hogy hogy lehet, hogy Béci elfogadható nyertes lenne, Alek meg nem. Miközben az össz különbség kettejük között annyit, hogy Alek nyíltan sz*rik a társadalmi elvárásokra, Béci meg titkolja, hogy így tesz és tagadja. Bécinél a fegyveres fotó polgárpukkasztás, majdnem még viccesnek is állítják be a rajongók, míg Aleknek a beszólásai gázok. Pedig az is csak polgárpukkasztás. Akkor Aleknál miért gáz ugyanaz, ami Bécinél olyan vicces és elfogadható? Lehet tagadni, de tuti benne van az is, hogy azért, mert ő jól néz ki. Alek meg nem.
Nem gyenge Jerzsy.
Ne már.
Ő érdemli meg egyedül.
Hát, ha isznak, nem keveset isznak.
Én biztosan elterültem volna annyi piától , amit tegnap Jerzy és Éva elfogyasztott.
Nem vagyok szakértő a témában, de Éva hisztizett már pia és cigi miatt, és Aleknak is fontosabb volt a piát kivenni gyorsan a ládából, mint inkább a kaját.
Sajnos amit ők nap mint nap előadnak az már beteges,- és mindent nem is láthatunk. Az is elhangzott nem egyszer, hogy kevés piától is sikerül lerészegedniük- tehát ez is egy jel.
Az IQ teszten egyik sem tűnt gyengeelméjűnek. Sok ismerősömnek sokkal rosszabb lett az eredménye, mint bármelyik villalakóé, pedig ők sem hülyék.
Attól függetlenül én sem bízom Alekosz győzelmében.
engem is,de rájöttem,csak oli miatt..az ő harsánykodása tette aleket jó fejjé..:)
lehet,még jó is lesz,ha visszamegy...:)