Való Világ 2010 (beszélgetés)
Sziasztok! :)
Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor mennek ki a kiesett lakók? Már nagyon unom Gigit és Zsófikát.
Dokikám! Törpiek merre? A klubban sem sehol senki :(
Lemaradtam valamiről?
Jah :O) Még jó, hogy szóltál. Már majdnem terjesztettem :)
Így indulnak a pletykák :)
nem tudom, szerintem erzsi 5 hónapos viselkedésére nem valami sok rosszat lehet mondani. csak ha nagyítóval keressük..
szerintem annak, hogy nem párbajozott, semmi köze nincs a gigvel való kapcsolatához.
egyébként még egyszer hangsúlyozom, ha giginek volt képe azt nyilatkozni a párbaj előtt 3 nappal, hogy akár ő is kivitte volna erzsit mert ez egy játék, és végig nézte az aznapi adásban, hogy a bátyja gúnyt űzött a pasija értelmi képességeiből, akkor nehogy már az fájjon nkei, hogy a pasija életében először "beszólt" bécire - bár ezt beszólásnak se nevezném, mert tök normális hangnemben mondta.
másik észrevételem, hogy amikor én szerelmes vagyok, akkor még csak észre se veszem a szeretett lény ilyen jellegű "hibáit" vagy ha mégis megorrolok rá, akkor is látszik zsigerből a viselkedésemen, hogy odavagyok érte ...
Maguknak kellett bevinni tányér készletet :)
Eskü ezt mondta valaki biztos felvette ahogy szokta és majd visszanézed :)
Igen, ezt mondja. Én ezt nem tudom elhinni.
Nekem sokkal inkább az jött le, hogy ezt érezte a elgkönyebb lépésnek és még talált is rá egy jó magyarázatot.
Sziasztok!
Nézem az online-t egyszer csak Oli megszólal:
Jé ezek az én tányérjaim..vagyis asszonykámé..:))
értem, mire gondoltál - egyébként való igaz, ebből az aspektusból szerintem még senki nem írt a fórumon gigi viselkedéséről.
de összességében azt gondolom, giginek semmi joga nem volt erzsire megorrolni, hisz ebben a szituban épp erzsi volt az "áldozati" szerepben.
egyébként szerintem az is lehet, hogy azért volt vele hideg, mert látta kint az állást és hogy nem béci vezet.
de lehet hogy nem.
nem tudom.
nekem ez egyébként nem esett volna rosszul a helyében, mert mint mondtam, béci is beszólogatott erzsire meg röhögött azon, hogy olyan kis gyagyás . ez elég bántó..
erzsi ezzel szemben soha nem bántotta őt meg.
másrészt én pont gigin éreztem azt néha, míg benn volt, hogy nem áll ki erzsi mellet - pl .amikor bólogatott, mikor arról beszéltek a többiek, hogy ki akarják rakni a villából. na, ez ultra gáz.
ultra gáz továbbá , hogy gigi azt nyilatkozta múlt héten a belevalóban, hogy ha úgy alakult volna a játék, ő maga is kivitte volna talán erzsit..
no comment....
Ott még eléggé bizonytalankodott, hogy miért érzi magát rosszul.
Én megmondom őszintén nem éreztem Jerzyt nem korrektnek.
Ilyen Béci lépés után ez még finom is volt szerintem.