Való Világ 2010 (beszélgetés)
Nem nagyon nézem napok óta a műsort,de amiket írtok az gyönyörű!Feladat színpadi csókot imitálni?Jó hogy nem egymás micsodáját kell a szájukba venni!Erről szól az egész műsor.Prostit csinálnak belőlük(bár egyesekből már nem kell).Meg lehet venni a helyet a villában?Ismerik egymást a játékosok?Csoda,hogy nem bukott be a műsor.
Amúgy Oli miért akadt ki Évára?Én Olinak szurkolok,de tényleg elég tahó volt.Nem fogja sokáig bírni.
lacival...
A tegnapi nap, ha valakit erdekel:
" A beköltöző Zsuzsi volt az et főszereplője.Először a hűvös fogadtatást Gombi csippendél tánca törte meg.A villa szépfiúja vasutas egyenruhára hajazó jelmezét dobta le Zsuzsi előtt táncolva.Gombi később próbált beilleszkedni,spanoskodni de csak azt érte el két éves kisfiura hasonlitó viselkedésével és a zacsipacsi játékra való felhivással,hogy végleg kiközösitették.Csak azért nem nevezik a villalakók BUZINAK nyiltan mert valószínüleg rájuk szóltak a tegnapi Jerzy bukta után,ezért Gombi állandó jelzője a "nagyon rendes,nőies lelkű"és hasonló árnyalt jelzők.Gombi Zsuzsi mellett alszik.Zsuzsi a bőrőndjeinek kipakolása után elővett a bevitt cuccai közül két méretes fekete vibrátort és közölte,hogy nem fél használni ha arra támad majd kedve.Gombi erre teljesen kiakadt,hisztériás rohamot kapott,hogy mellette ezt nem teheti meg Zsuzsi...újabb bizonyiték azősi férfias ösztönöket hordozó Gombiról.Vajon melyik férfi állna ellen hetes bezárás után egy mellette vibrátorozó nőnek?GOMBI.Gombiről még megtudtuk ma,hogy Zsuzsi nagyon régóta ismeri,aztán a csippendélsrác elment lefeküdni.Ahogy Laci is,Béci a földön alszik,ahol a helye is van a tegnapi szexuális életének nyomorát feltáró vallomásai után.Béci kiakadt azon,hogy Zsuzsi a fürdőben meztelenül zuhanyzik.Később elaludt.Gigi,Anikó és Zsófi egy ágyban alszanak.Zsófi ma egy játék alatt amikor színpadi csókot kellett imitálniuk Lacival,lefagyott miután a Laci kajakra lesmárolta.A naiva ezekután közölte az ágytársaival,hogy öt év múlva akár el is veheti Laci.A kislány láthatóan a kommandós Laci csókjának hatása alatt volt egész este.Anikó szájából egyre jobban lóg ki a kapanyél de a szokásos esti mikroport nélküli suttogása alatt Gigivel,megtudtunk pár már ismert tényt a hazai szépségversenyek visszásságairól.Köztük a Királynő cimű rtl-es műsorról,ahol Anikó szerepelt.Elsuttogta Giginek hogy ott ha valaki karriert és eredményt akart"szopni,baszni kellett".Anikó később elaludt..Gigi elmesélte Anikónak és Zsófinak,hogy szerinte Zsuzsi hamarosan elővezeti életének sanyarú körülményeit"hogy lavórba fürdik,meg putri meg pottyantós véce közben meg fullos budai lakás..hagyjadd mááá,mirőőőbeszéééész".Később valóban visszaköszöntek Gigi jóslatai de igy legalább kiderült,hogy Gigi is ismeri Zsuzsit korábbról.Szandika sokáig láthatatlan volt de a közvetités végére megbarátkozott Zsuzsival.Olivér suttogva kieszelt valamit Zsuzsi ellen amin azok akik hallották jót nevettek,holnap kiderül,hogyan akar kibaszni az új lánnyal és reméljük az rtl holnaptól már megbünteti a suttogókat és portnélkül beszélőket mert ez TILOS.Eddig nem tették igy sokmindent csak suttogva beszélnek meg a játékosok.Alekosz immár megszabadulva hónaljszőrzetétől,csendes estét tartott,később felajánlotta Zsuzsinak,hogy ha végignézi,ő kész kiverni a farkát.Zsuzsi rezignáltan közölte,hogy ő benne van mert tudta ,hogy nem ússza meg Alekosz közeledését de készült rá,hogy csirájában elfojtsa azt.Zsuzsi mesélt életéről is"
Nem is volt bunda...egy cseppet sem:/
MOST nézteM vissza a tegnapit, ekkora bunkó társaságotm mint ezek!!! Még nem is üdvözölték Zsuzsit!
Minősíthetetlen!! ezek pár hét alatt meggyilkolják egymást (átvitt értelemben:))
Nem szeretem az ilyen jellegű műsorokat. Néha belenézek, nem is tudom, miért? Tényleg jó kérdés. Talán hogy rácsodálkozzak, hogy tud az a szerencsétlen nagyszájú nő egyáltalán beszélni így elcsúfítva magát? Hogy miért ugrál a tök idegen hapsi nyakába?
Hogy hogy tud valaki ország-világ előtt magához nyúlni, mert rájött a kangörcs, miközben tudja, hogy akárki bámulhatja...
.... az mindenestre tuti, hogy ezeknek az embereknek nincsenek gátlásaik, hiszen még majd csak ezután jönnek számukra a buta, ciki feladatok... persze valamit kéne csinálniuk azért a pénzért...
.... nem tudom, mindenesetre lehet róluk beszélni nagy unalommal, ha éppen nincs más...
Szia!
Melyik bunkóra gondolsz:-)?
Gyerekek! Ez szuper! Nézem az élő adást!
Sem a kép nem akadozik, sem a hang, igaz, csak azért, mert mindenki mozdulatlanul alszik a villában! Jó a minőség, csak a műsor unalmas picit! :-)))))))))))))))))
Ki mit tud arról hogy állitólak a Gömbi ismerősei megfenyegették a VV felelős embereket,mert bekerült a másik is?
Szerintek ez csak kacsa?
Gombi meg csak úgy váratlanul elkezdte maszírozni Leonidasz vállát.
Biztos beindult rá.
Igen,még régebben volt valami késelős balhéja,amit még a villában is kihangsúlyozott.Mondjuk szerintem sem egyedi sajnos,most ettől nem fog a szememben nagyobb tiszteletet érdemelni.
Szandikát többre becsülöm,pedig pont fordítva vártam volna.Nem szeretem az Olivérhez hasonló hangembereket.Nagy pofa,de belül semmi tartalom.Ennyi!
Mind a 3 playvboy lány! :)
A Kata "szomszéd lány" volt,meg indult a mostani versenyen.A Zsuzsi pár éve második lett,az Adrienn meg közönségdíjas a 2010es nyuszi választáson.
Olvassátok el! Naggggyoon érdekes.
(Az Adrienn tök úgy néz ki mint Ambrus Mercédesz fiatalabb korában)