Való Világ 2010 (beszélgetés)
Én nem írtam semmi rosszat! Nem szapultam, vagy minősítettem. Kérlek ne provokálj műbalhét. Köszönöm.
Azt írtam, hogy a rajongóinak ajánlom. Tehát azoknak, akik szeretnének többet látni. Ennyi, semmivel sem több.
Nem tudom. Én is csak olvastam.
Gondolom azt akarják elérni, mint a hawaii bulin.
mindegyiknek a szülinapján legyen kifulladásig pia és mindenki dugjon mindenkivel.
Én azt olvastam az egyik nap az Origón....
és mutatták, hogy az Alekosz, Anikó, Éva,meg nem tudom kik Bak jegyűek, és a bombázók beszavazása se volt a véletlenre bízva... mind a 3 bak jegyű volt.
És ez után volt az írva, hogy kiváncsian várhatjuk a hétfőt, hogy ki fog bekerülni...
:-OOOOOOOOOOOO
Hát, ezt az okot még nem hallottam!
Horoszkóp szerint válogatták volna a résztvevőket? :-O
Így van Anikó miatt tört ki a balhé, tehát ő az egésznek az okozója és ha most Laci lekevert volna Alekosznak egy pofont akkor Anikó miatt kizártak volna egy embert a játékból Anikó bolhából csinált elefántot.
Alekosz Lacin probálta megmutatni kb. mennyire lökhete meg Anikót elkezdte löködni Lacit elöször kicsit aztán meg egyre jobban és harmadszorra annyira meglökte, hogy Laci hanyatt esett székestől most gondold el ha mondjuk beüti a fejét ott meg is halt volna.De azért nem kicsit lökhete meg a Lacit ha még ő is hanyatt esett pedig nem kis darab.
Sziasztok. Hallottátok, vagy olvastátok, hogy nagy bunda az egész való világ?
Véletlenül a bent lakók, több mint fele bak jegyű. És ha ma véletlenül a Gina páros jut be....nicsak ők is bak jegyűek.
Mindegyik ünnepelje bent a szülinapját. Nézze a sok bolond, hogy hogy le tudnak részegedni ott bent az emberek. Jó hülyére vesznek minket...
Nem is rossz ötlet! :)
Szerintem Te inkább a könyveidet dobd ki -már ha van Neked...- ha ilyen műsor érdekel.
Igen , mert tudta Laci, hogy ha most neki megy akkor kizárják a villából annyit nem ért meg neki.
Igaza volt , de ha a való életbe lettek volna biztos kapot volna Alekosz egy verést.
És abba is igaza lett volna .
Én különben Lacit tartom a legértelmesebbnek a villába.Nem veszekszik ,nem kötöszködik , ha szól akkor mindig értelmeset szól , nem beszél feleslegesen.Szóval magyarul mondva tud viselkedni.
Nem lett! Laci azért okosabb annál. (persze a szeme vérben forgott)
A többi fiú mondta is, hogy ha bárki mással történt volna ez biztos, hogy nekimegy Alekosznak.
Ahogy a bemutatóban volt nagyon!
Csak nehogy megüsse, mert akkor kirakják.
Viszont ez a fellökés is számíthat verekedésnek, így meg akkor Alekosz mehetne.
Kíváncsi leszek este mit mutatnak, mert a bemutatóból eléggé úgy látszott, hogy direkt csinálta Alekosz (gondolom azért mert Laci rászólt Szandikára, hogy gusztustalan volt amit csináltak az asztalon)
:-))) szerintem nagyon.
Szerencsétlen csóka egyre nagyobb szarba ülteti magát.