Való Világ 2010 (beszélgetés)
Háhá,nyomi hát :S
Igazad lehet!Tudod,egy jó nőnek,egy ilyen esetlen fiúcska ezer dologra kellhet!Egyrészt az önérzet visszaszerzése,a fiúcska irányíthatósága,tapasztalatlansága(jól át lehet vágni)!Meg egy csomó minden...tudod,mindenki magából indul ki :DD
Igazad van!Minek mentek be?
Béci másnap megsimizte Anikó fejét!Nem hiszem,hogy neki olyan carul esett! :)))
Ennyi erővel Zsófira is rakhatná a jelét,hiszen ő is kísérti! :))
Annyira nyomi,hogy az már cukker:D!
Nincs coolom,így csak a rtl-en nézem,meg a neten néha,ha valami érdekesről lemaradtam.
Zsuzsinak baromira fáj,hogy egy ilyen kis nyomi pasi,egy ilyen kis semmi nőt akar és nem őt.Be akarja bizonyítani,hogy igen is meg tudja hódítani Leot.Persze csak erre kellene neki,hogy vissza szerezze az önérzetét:)!
Nah én is arra gondoltam amikor láttam,hogy a tesó csaja!Cukker,a fenét cukker :DDD
Háhá,fel tudnám a tv-t rúgni,mikor azt látom,mutogat!:DDD
Ma nem volt neked való a cool-on!Pedig vártam!
Az esti belevalót viszont néztem!Zsuzsi tényleg ennyire akarja Leo-t?
Szegény gyerek,olyan szerencsétlen!Egy ilyen vadmacska mint Zsuzsi,kicsinálná,2 perc alatt!Mindenhogyan! :DDD
Sztem nem tudják a villalakók, h Olinak a nézők szavazták be a bnőjét. Biztos azt gondolják, azért kapta meg, mert annyit nyavalygott érte. Amit én nem értek. Bammeg! Ha már bementél, tudtad, h egyedül lehetsz akár fél évig is a szeretetteid nélkül. Most meg karácsony miatt mindenki sír-rí, hagyjuk már! Akko' haza lehet menni! Ezt vállaltátok. Tudoooom, nem hallják :))
Miért gondoljátok h Béci Anikóra dobja a jelet? Vki azt írta, h azért, h ne kísértse :DD Bocsi, h mindig azt írom "vki", de most nem akarom visszanézni, h pontosan ki is volt.
Sztem nem lenne szép dolog Bécitől...Anikó viszont éghet mint a Reichstag ezzel a szerelmi vallomással...Hova a női tartás? A büszkeség? Hát babám, pia ide, nulla ajándék oda, ezzel leírtad magad...
Ja meg van! Dramaturgia igen. Én pl Olinak küldtem volna be a bnőjét, én Bécire szavaztam. Oliról tudjuk h szenved, én néztem volna, ahogy tovább kínlódik, nem még ajándék a segg fejének...
Viszont ha Béci nője megy be, az egyszerre több vizet is megmozgat: Béciét, Anikóét, és Zsőfiét...
Nna, itt lett volna dráma kérem szépen.... :D
Ez így van. Olit sokan nem kedvelik, de Ő legalább csinál bent vmit, és kell a show. Sztem senki nem meri kihívni - egyelőre - és kiválasztott sem lesz. Viszont az új lány lehet, mert majd arra fogják, hogy vkit kellett mondani, és őt még nem ismerik. Valójában meg nem tartanak tőle.
Visszaolvasgattam amiket írtatok, eszembe jutott egy két dolog nekem is:
-Anikó lehet azért nem kapott ajándékot, mert gondolom, amikor értesítették a családtagokat, az anyukáját valszeg nem tudták elérni, mert Ő ugye Németben dolgozik. Vmi lóti-futi a retekklubnál egyszer próbálta hívni, aztán azt mondta: "ááá, leszarom, inkább megyek sörözni a haverokkal". Másnap meg azt mondták a szerkesztők: "nem baj Józsi, legalább a holnapi összefoglalóban is lesz balhé". Ilyen egyszerű :))
-Én a kiszavazást megfordítanám. Korábban írta vki, h mivan ha olyan marad bent, akit mi utálunk nézni, de bent bírják, v erősnek találják, és nem mernek rászavazni, ezért sokáig bent marad. No szóval én úgy csinálnám, h mi nézők jelölhessük ki azokat, akiket kivül akarunk látni. A 2 legtöbb szavazatot kapott közül meg választhassanak a villalakók, h kit akarnak mégis benttartani. Így aztán télleg a mi akaratunk érvényesül. Vagy legalábbis jobban elhinnénk :DD
Vmit még akartam, de most nem jut eszembe.
Azt még tudja vki, h Gigi-Jerzy első csókjáról van e videó? Én csak képet láttam, a fürdőben csattant el néhány napja.
No ennyi :))
Tételezzük fel, hogy Oli zöld kendőt kap!
Kit hív ki? Ginát? Ildit? Gombit?
Azt hittem a mega és az x után majd nem lesz mi miatt izgulni a szürke hétköznapokon :DDDDDDDDD
TÉVEDTEM!